XXlerator, één van de grootste hardstyle feesten in de Matrixx heeft gevraagd aan de harde jongen van A² Records, namelijk Ran-D, om een mix album te maken. Natuurlijk konden wij het niet laten liggen om deze eens te beluisteren en onze mening hierover te geven. Dus gedaan met deze intro en let’s go for a review!

Ran-D

Ran-D staat bekend als een van de hardere jongens in de hard dance wereld. Samen met Adaro vormt hij dan ook het raw hardstyle duo Gunz For Hire. Zo hard als hij normaal gaat, hoor je dit ook hier terug in dit album. Nieuwe, recente hits naast de iets oudere, bekendere van festivals hoor je hier terug. Ook de niet zo mainstream hardstyle namen hoor je. Maar toch kun je zeggen, dat deze cd een knaller van formaat is!

XXlerator

Om maar enkele nummers te noemen die ik persoonlijk vindt knallen. Headhunterz & Wildstylez ft Noisecontrollers – Tonight (Alpha² rmx) een remake van formaat. Al meermaals gehoord op events zoals bijvoorbeeld Decibel Outdoor 2011. De radio edit van Dream Dust is ook een oude bekende, maar toch ook oh zo lekker om mee te knallen. Om dan toch eens een nieuwe te horen staat er ook Kings of the Underground radio edit op van natuurlijk Gunz for Hire, dit is natuurlijk knalwerk van het eerste uur! We wisten ook al na ons interview met MC Da Syndrome dat hij bezig was met een song. Nou The Riste staat ook op dit XXlerator album, gemaakt met niemand minder dan Ran-D.

Teleurstellen doen Wouter en Ran-D ons niet! Om onze vriend uit België niet te vergeten. Coone met zijn Monstah staat er ook op, en zorgt voor een beetje variatie in het harde gedeelte. Deze song, met de vocals van Nikkita, zorgt er gewoon voor dat je hem blijft spelen. Nog meer uit de Dirty Workz stal komen de jongens van Psyko Punkz met Dreamer. Deze jongens staan ook bekend voor het hardere werk en zorgen ervoor dat je niet kan blijven stilzitten.

Kort samengevat dit is een geweldig album, een must have voor de hardere jongens en meiden! Of de liefhebbers van new-style die eens iets anders willen luisteren. Als leuke extra hebben wij nog een album om weg te geven!

Winactie

Dus zet in de comments dat je mee wil doen en misschien maak jij wel kans. Mensen die dit topic ook nog eens op twitter posten krijgen een extra kans bij de verloting. Deadline voor deze XXlerator weggeefactie is 29 December!

Good luck!