Afgelopen week zijn ze dan uiteindelijk aangekondigd, de upgrades voor de Native Instruments KONTROL S4 en S2. Al een tijdje verwacht natuurlijk maar voor sommigen nog onduidelijk of een overstap of upgrade aan de orde is. Nou, voor diegenen die twijfelen heeft Bax-shop een mooie gelegenheid op poten gezet om van dichtbij deze controllers te bekijken. Op 3 oktober organiseren zij namelijk een workshop met de nieuwe Kontrol S4 en S2.

Workshop_Traktor_baxshop-dj2dj_nl

Upgrade naar MKII

Drie jaar na de introductie van de originele KONTROL S2 en S4 vond Native Instruments het tijd voor een redesign van beide DJ-controllers. Onder andere de nieuwe aluminium jogwheels en RGB knoppen zorgen bij de nieuwe versies voor een verbeterde look, feel en visuele feedback. Maar het bleef niet bij mooiere looks. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat zowel de S2 als de S4 plug-and-play zijn geworden met Traktor DJ voor iPad en iPhone!

Op donderdag 3 oktober neemt productspecialist Leon Hoeks de DJ-controllers mee naar onze muziekwinkel in Goes. Tussen 19.00 en 20.30 uur vertelt hij u alles over de nieuwe Native Instruments producten. Uiteraard is deelname aan deze workshop gratis, inschrijven is wel gewenst!

Schrijf je nu in voor deze Kontrol S4 en S2 workshop!