Zaterdag 31 oktober 2015 kunnen de skipakken, mutsen en handschoenen ein-de-lijk weer uit de kast voor een nieuwe editie van Winter Park Festival! Van 13:00u tot 23:00 uur wordt Aquabest, bij Eindhoven, volledig ondergedompeld in het meest gezellige winterlandschap van Nederland. Op vier verschillende stages staan sfeermakers van de bovenste plank in de startblokken om de kachel bij iedereen goed op te stoken. Op de line up staan onder andere The Flexican & MC Sef, LNY TNZ, Dyna, Mental Theo, Benny Rodrigues en nog veel meer frisse acts. Lees snel verder voor de volledige line up én meer winters nieuws!

WinterPark_DJ2DJ

Main stage

Van eclectic tot hardcore, dansen op de bar, sit downs, en zelfs een kleine polonaise, het kan allemaal niet gek genoeg. Na een succesvolle eerste editie in 2014 én twee ijskoude hostings op Lakedance 2015, komt Winter Park dit jaar nog harder terug! The Flexican & MC Sef en Dyna reizen af naar het zuiden om hun swingende sound op de main stage te laten klinken. Deze drie heren komen niet alleen en worden bijgestaan door Dirtcaps en Girls Love DJs, die met hun energieke sets de tent flink laten schudden. Koukleumen is er ook niet bij, want de mannen van LNY TNZ en ‘oude rot in het vak’ Mental Theo zorgen ervoor dat de temperatuur moeiteloos boven het vriespunt komt. Nadat de spieren zijn opgewarmd is het tijd voor de zwarte piste met de Winter Park Powder Rangers. Dit DJ team gaat geen enkel gevaar uit de weg en zorgt met een grootse lading aan feestmuziek en confetti dat de avond op een zeer passende wijze wordt afgesloten. Het programma wordt compleet gemaakt door David Ghetto, Daani én de winnaar van de Winter Park DJ Contest.

Kletskoek

De verse en dansbare tunes van Kletskoek mogen zeker niet ontbreken op Winter Park. Benny Rodrigues zal samen met Olivier Weiter de broodnodige warme techhouse klanken op de Kletskoek stage door de speakers knallen. Daarnaast mag Kletskoek het meest handige duo van Nederland toevoegen aan het programma: Buurman & Buurman. Naast handig zijn, laat Buurman & Buurman ook de harten van de bezoeker sneller kloppen met een heerlijke brug van deep- naar techhouse. Steevast aanwezig op de Kletskoek feestjes zijn de heren van NERD. Na het tekenen van een contract met het Amerikaanse Nervous Records, beloven er veel frisse en nieuwe tracks op Winter Park gedraaid te worden. Laatste toevoeging aan het Kletskoek programma is vriend van de show Jaimer Vincentie.

Café Costa

Het gezelligste café van Eindhoven strijkt voor een tweede maal neer op het knusse festivalterrein. Café Costa zorgt samen met Snollebollekes voor een editie vol gekkigheid en absurditeit. Daarnaast krijgt de Café Costa area ook een heuse BN-er op bezoek. Niemand minder dan Valerio Zeno, a.k.a. Phalerieau, maakt samen met MC Alainde Lon het feest in de Café Costa tent compleet. Wie wel trek heeft in een lekker stukje taart, is bij Lanterfantje aan het goede adres. Vaste koek tijdens hun set is het ‘uitdelen’ van een taart aan een van de gelukkige feestgangers. Maar of dit zonder knoeien gaat, is niet gegarandeerd. De line up wordt afgerond door het vaste team van Café Costa bestaande uit DJ Gerrit, DJ Jordy, Tiago Marques, DJ Sylvie Thijs, Zanger Rens en Zanger Cassablanca.

RausHaus (NIEUW!)

Even lekker uitrusten zit er bij RausHaus niet in! Zoals de naam al doet vermoeden gaat het er hier net iets harder aan toe. Deze nieuw toegevoegde stage op Winter Park is voor alle mensen die even helemaal uit hun panty willen gaan op een stevige mengelmoes van hardstyle, freestyle en meer. De muziek wordt verzorgd door Daani, Hardstyle John en Jones. Reactiv, Dizz Funktion en Patty maken het RausHaus programma compleet.

DJ-Contest

De Winter Park line up is helemaal rond, maar er is nog speciaal één plekje op de main stage line up gereserveerd. Dit plekje wordt toegekend aan de winnaar van de Winter Park DJ Contest. Talentvolle DJ’s uit de regio die altijd al op een festival hebben willen draaien én vinden dat hun DJ skills zeker niet onopgemerkt moeten blijven, kunnen deelnemen aan de DJ Contest door een vette set in elkaar te mixen en te sturen naar djcontest@firstvision.nl. Alle voorwaarden en meer informatie over de Winter Park DJ Contest is terug te vinden op de Winter Park website: www.winterparkfestival.nl.

Tickets 

Net als de vorige editie gaat de ticketverkoop erg hard en zijn alle early bird tickets inmiddels volledig uitverkocht. Regulieren 0ºC tickets zijn nog wel verkrijgbaar voor maar €29,50 (ex fee) en zijn gemakkelijk te verkrijgen via www.firstvision.nl/tickets of via Ticketscript.

Winter Park

Data: 31-10-2015
Tijd: 13:00 t/m 23:00
Locatie: Aquabest, Eindhoven

Toegang: €29,50,- (ex fee)

via; www.winterparkfestival.nl

Mainstage: The Flexican & MC Sef, LNY TNZ, Dyna, Mental Theo, Dirtcaps, Girls Love DJs, David Ghetto, Daani, Winter Park Powder Rangers, DJ Contest Winner.

Kletskoek: Benny Rodrigues, Olivier Weiter, Buurman & Buurman, NERD, Jaimer Vincentie.

Café Costa: Snollebollekes, Phalerieau & MC Alainde Lon, Lanterfantje, DJ Gerrit, DJ Jordy, Tiago Marques, DJ Sylvie Thijs, Zanger Rens, Zanger Cassablanca.

RausHaus: Daani, Hardstyle John, Jones, Reactiv, Dizz Funktion, Patty.

151031_persbericht_winterpark_artwork