Bij onze vrienden uit Goes, Bax-shop, hebben ze weer een mooie winactie opgezet. De perfecte prijsvraag voor iedereen die geïnteresseerd is in ‘digitaal draaien’ en nader wil kennis maken hiermee. De JB Systems Kontrol 3 is een uitgebreide DJ MIDI controller voor de veeleisende DJ die net dat beetje meer wil. Deze compacte controller met opvallend strak design kun je dus nu winnen!

Hoe maak je kans op deze prijs?

Simpel! Je beantwoord de drie vragen op de website van Bax-shop, je vult je gegevens in en wie weet sta je binnenkort met deze JB Systems Kontrol 3 ter waarde van € 284,- te mixen!

Uitgebreide Features

De Kontrol 3 is de meest uitgebreide DJ MIDI controller uit de Kontrol serie en biedt onder meer extra’s in functionaliteit en aansluitingen. Het is een ideale compacte controller met vrij grote jogwheels en erg veel verlichting, zodat u ook in het donker iets kunt zien. De Kontrol 3 is er dan ook voor de veeleisende DJ die net dat beetje meer in een DJ MIDI controller wil hebben!

Extraatjes die de Kontrol 3 wél heeft

De controller heeft onder meer gebalanceerde uitgangen, waardoor hij eenvoudig en direct aan te sluiten is op een grote PA-set. Hiernaast zijn er extra toevoegingen gedaan in de vorm van een ‘needle drop’ functie, een functie die onder andere te vergelijken is met de topsegment CDJ-2000 speler van Pioneer. Hierdoor wordt grof zoeken binnen een track erg makkelijk!

Start als DJ met Virtual DJ LE

De controller wordt geleverd met een LE versie van Virtual DJ. Dankzij de ‘1-click’ beatmatching wordt het beatmatchen van platen u makkelijk gemaakt. Zo kunt u de focus leggen op experimenteren met samples, loops en hotcues. Verder bevat Virtual DJ zelfs ondersteuning voor videomixen, waardoor audio en video samengaan in een creatieve mix!

Ga naar de BAX-SHOP Actie pagina en vul die drie vragen in!

(Voor alle duidelijkheid dit is géén DJ2DJ.nl actie)

Update 27 April: Winnaar is bekend gemaakt door Bax-shop!