’S Hertogenbosch maakt zich op voor het meest zomerse 90’s event van het jaar. Midden in het centrum op de Parade barst op 24 juli vanaf 18.00 het feest los. PARADE OPEN AIR neemt je back to the 90’s. Daarbij horen natuurlijk de iconen die deze periode zo fantastisch maken. De organisatie trekt daarbij alles uit de kast om ervoor te zorgen dat de vrijdag net zo onvergetelijk zal worden.

Winnen

En het leuke is, wij mogen 2 x 2 kaartjes weggeven! Hoe jij  die kan winnen? Simpel, deel deze post op jouw social media en tag daarin DJ2DJ en de vriend of vriendin waarmee jij wilt gaan. En wie weet ga jij binnenkort weer op de jaren negentig beats los!

DJ’s

En wat past er nou beter bij de 90’s dan het boegbeeld van deze geweldige periode: Veronica. In de jaren 90 waren zowel de TV als Radio zender het bewijs dat niet voor niets deze periode zo immens populair was. De PARADE OPEN AIR 90’S gaat de samenwerking aan en nodigt daarom de resident DJ’s van Radio Veronica uit om tijdens deze zomerse nacht alle bekende classics voorbij laten komen. Daarnaast maken de live acts de avond compleet:

LINE UP

PARADE_INSTA_24

Alleen al denkend aan deze namen vliegen de klassieke hits je om de oren. PARADE OPEN AIR is dan ook trots om deze live acts toe te kunnen voegen aan de line up. Nakatomi scoorde een megahit met ‘Children of the Night’ en ‘Free’. Natuurlijk is een 90’s feest niet compleet zonder de Party Animals. Het aantal Happy Hardcore hits is bijna ontelbaar. Vrolijke maar stevige beats met het oerhollandse ‘hakken’ zorgt bij menig liefhebber dat het hart sneller gaat kloppen. Twenty 4 Seven bracht natuurlijk TV personality Nance voort maar was daarvoor immens populair met ‘Take Me Away’ en Slave to the Music’.

Alsof dat niet genoeg is geeft PARADE OPEN AIR ook de kans aan jong talent om zelf mee te kunnen doen aan het event. DJ’s kunnen doormiddel van het uploaden van een echte 90’s mix op het facebook event: PARADE OPEN AIR.

Ook kunstzinnige types kunnen zich helemaal uiten! De organisatie geeft namelijk de ruimte aan creatievelingen om het festival op te pimpen met art en decoratie.
Op het gebied van Horeca en Organisatie is het mogelijk om ook daar een ondersteunend taak te vervullen. PARADE OPEN AIR wil namelijk de kans bieden voor lokale jongeren om ervaring op te doen en mee te denken. Aanmelden kan via de Facebook pagina.

Tickets

Ga naar WWW.PARADEOPENAIR.NL, like de Facebook pagina en haal nu je TICKETS voor maar 5 euro (Ex fee). De kaartverkoop gaat hard dus wacht niet te lang. De toegang is vanaf 18 jaar.

VIP

Dit jaar kan je als VIP naar PARADE OPEN AIR! Voor €85,- krijg je toegang tot het VIP deck, inclusief drank en fingerfood. VIP Tickets zijn vekrijgbaar in via www.paradeopenair.nl.