Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie! Wij van Dj2Dj hebben de eer om 2×2 kaarten* weg te mogen geven voor deze Oosterse beleving. Wat moet je doen?


Reageer op deze post en vertel ons waarom juist JIJ die kaarten moet krijgen.

of

Ga naar onze Facebookpagina, like en deel de post over Kletskoek en tag Dj2Dj en Kletskoek.

win-kaarten-voor-kletskoek

De Kletskoek Line Up

Net als anders kijkt Kletskoek niet zo nauw bij het regelen van de beste acts voor een nieuwe smakelijke editie. Kletskoek serveert vers van de Aziatische toko; rauwe deephouse & gewokte techno! Deze keer gebracht door namen als Dominik Eulberg, Ici sans Mercie, Arjuna Schiks en veel meer.

De jongens van ’t Platteland staan ook in 2015 weer hun mannetje in Beachclub Sunrise en nemen voor een heerlijk sessie deep- & techhouse muziek een groep regionaal talent mee naar Kletskoek. De line-up van de kleine zaal wordt gevormd door STVN & Bace, Hiddem Up, Jaimer Vincentie en Laurens Oxs.

Sushi & Noodles
Alle edities van Kletskoek kennen een eigen thema en aankomende editie staat de immens populaire Japanse keuken centraal! De chef koks van Kletskoek steken de armen weer uit de mouwen en schotelen heerlijk vers gerolde sushi voor. Bezoekers die niet zo’n fan zijn van sushi hebben de mogelijkheid een ticket inclusief noodles te bestellen. Voor de niet zo hongerige types heeft Kletskoek tot slot een ticket exclusief eten beschikbaar, maar denk eraan, op een lege maag kan niet gedanst worden.

* Reguliere E-tickets (excl. Sushi)

Tickets