denon-sc2900Dat is nog eens een mooie actie van Denon DJ Europa. Je kunt gewoon een SC2900 Multimedia speler winnen! Ondanks dat je ze niet in elke club tegenkomt zijn het toch echt hele mooie spelers. En ze hebben alle gewenste features aan boord, waaronder, USB, Link en Sync. Wij zouden zeggen, laat deze kans niet liggen en zorg dat je mee doet.

Review

Twee jaar geleden plaatste onze review van de SC2900, wij waren toch erg verast door deze mooi MultiMedia spelers. Een quote uit de recensie:

Denon zet met de SC2900 een nieuwe weg in, namelijk de weg van de serieuze CDJ concurrent. Deze spelers worden zeer compleet op de markt gezet, met mogelijkheden die je niet snel ziet op eenA klasse speler in deze prijsklasse. Mocht je opzoek zijn naar nieuwe spelers zal ik ook zeker aanraden om deze in je vergelijking mee te nemen. Denon heeft met de SC2900 een zeer mooi alternatief voor de CDJ serie op de markt gezet!
 
 

Winactie

Denon heeft de prijs aangepast waardoor de speler nog interessanter word voor het grote publiek. Om dit te vieren, geeft Denon een unit weg aan een gelukkige winnaar. Via een Facebook like kun je meedingen naar de prijs.

Door op onderstaande foto te klikken kom je op de actie pagina terecht.
DJ2DJ_FB_Denon_SC2900_Win_Actie

Krijg je niet de juiste link, klik dan hier voor de officiële Denon DJ Facebook Page en like die, vervolgens zou je via bovenstaande foto op de actie pagina terecht moeten komen.

Kun je niet wachten? Test dan de SC2900 vandaag nog bij je dichtstbijzijnde dealer!