DJ/producer Joram Metekohy oftewel Wildstylez heeft zichzelf intussen bewezen tot een grote en gerespecteerde naam binnen de hardstyle scene. Op 12 juni brengt hij zijn debuutalbum “Lose Control” uit waarop zijn veelzijdigheid als producer te horen is. Naast invloeden uit diverse genres zoals electro, trance en house staan er ook samenwerkingen op dit album uit zowel de hardstyle scene als daarbuiten.

Wildstylez - Lose Control Cover 600 x 600

De eerste twee singles van het album “Lose Control” zijn inmiddels al uitgebracht en opgepakt in diverse genres binnen de dance. “Lies or Truth” met Brennan Heart, de langverwachte opvolger van “Lose My Mind” en de eerste single van het album werd direct opgepakt door radiostation SLAM!FM en werd dik gemaakt op Radio 538 in het bekende item “maak ’t of kraak ‘t” met een van de hoogste scores van de afgelopen maand. De tweede single “Turn The Music Up” is uitgebracht via het label Mainstage Music van W&W die de track tijdens hun set op Ultra Music Festival in Miami aan het grote publiek hebben laten horen. Met DJ support van o.a. Tritonal, Sick Individuals, Sandro Silva, Gareth Emery, Cosmic Gate en Jochen Miller toont dit niet alleen de veelzijdigheid van Wildstylez als producer maar vervaagt hij ook de grenzen tussen de genres.

Als hardstyle artiest heeft hij niet alleen de muziek op nationale radio veranderd, maar kreeg hij ook als eerste in de scene een gouden en platina plaat voor zijn single “Year of Summer” met Niels Geusebroek. Zijn focus ligt daarom op het blijven evolueren in de muziek waarmee hij zowel zijn fans als een nieuwe generatie wil aanspreken.

Teaser

Met grote evenementen in zijn agenda zoals Tomorrowland, WKND Festival in Finland en Estonia, Mysteryland, en de closing set op de mainstage van hardstyle’s grootste evenement DefQon.1 gaat hij een drukke zomer tegemoet.

Het album “Lose Control” is digitaal en op CD verkrijgbaar vanaf 12 juni a.s. via Wildstylez zijn gelijknamige label.