In navolging van zovele andere concurrenten komt DJ Tech nu ook met een vier kanaals MIDI DJ controller met ingebouwde geluidskaart. Met de 4Mix wil DJ Tech inspelen op de trend die momenteel speelt om naar 4 decks functionaliteit over te stappen, maar dan wel tegen een betaalbare prijs.

De 4Mix heeft een volwaardige 4 kanaals mixer sectie met grote, direct toegankelijke EQ’s en filters voor elk kanaal. Schakelen tussen decks A/B of C/D is net zo makkelijk als het drukken op een knopje op de controller. Track navigatie is gemakkelijk door de track selectie button en de deck load buttons. De 4Mix heeft twee gevoelige jog wheels die zorgen voor pitchbend, scratch en ‘track zoek’ functionaliteit. De grote, verlichte rubberen pads geven een snelle en secure feedback voor het instellen van CUE points of het aanmaken van loops. Tenslotte geeft de 4Mix directe toegang tot effect selectie en andere parameters via de verlichte buttons en grote knoppen. Door deze directe en snelle toegang is het real-time remixen nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De ingebouwde geluidskaart zorgt voor een hoog kwaliteits geluid direct naar het PA systeem van de club of gig waar je speelt. Je hebt dus geen externe geluidskaart meer nodig of meerdere RCA kabels om je kanalen aan te sluiten op een (externe) mixer. De 4Mix heeft natuurlijk ook een geintegreerde hoofdtelefoon jack aansluiting en een microfoon input.

Bij de 4Mix krijg je verder de populaire Virtual DJ LE Digital software, echter de controller is ook mappable voor andere populaire DJ software.