Vandaag sturen we je het weekend in met een, volgens ons, heerlijke deephouse/progressive set van Miss DJ Pookie. Voor de oplettenden onder jullie geen onbekende, want ze was al eens eerder bij ons als WeCanMix’er. Sinds die eerste keer zijn we miss DJ Pookie blijven volgen en aangezien ze toch steeds weer geweldige sets neerzet vonden we de tijd rijp voor een volgende weekendmix van haar.

Miss DJ Pookie

In het dagelijkse leven bekend als Ellen van Olst, is DJ Pookie één van de resident DJ’s van Strom:Kraft Radio en inmiddels ook Pure.FM. Muziek heeft al sinds haar jeugd een grote rol gespeeld. Ze raakte steeds meer betrokken bij de nederlandse dance scene nadat ze in 2008 bij ID&T ging werken. En in 2009 sprong het DJ virus helemaal over nadat ze via haar vriend DJ Pascal Heemskerk met het ‘mixen’ in aanraking kwam. In 2010 mixte ze haar eerste eigen set, ‘Entering The First Time‘!

Wil je meer van Ellen wilt horen (en zien), binnenkort staat ze op LekkerGaan 2.0 (Eindelijk Weer) waar ze de Techno/Techhouse zaal opent.

Vergeet niet ons WeCanMix archief te checken voor meer heeeeeerlijke weekend mixen.