Voor de WeCanMix van vrijdag 30 oktober 2015 hebben we een mix die vers van de pers is. Afgelopen woensdag releaste de Tilburgse organisatie N8KR8 nummer 5 van hun podcast-serie ‘Nachttrip’. Deze keer was het de eer aan Bosschenaar Petterson. Een bekende in deze rubriek want het is alweer de vijfde keer dat er een set/podcast/mixtape van hem verkozen wordt tot WeCanMix.

Hij neemt jullie luisterplezier mee met deep- en tech-house op een sterke fundering van techno. Jungle sounds, diepe effecten en een door rollende bass kenmerken deze podcast. Klik op de link hieronder en laat je verrassen door deze avontuurlijke trip in een jungle van geluiden.

Dames en heren, beste nacht avonturiers! Geniet ervan!

Wil je Petterson zien? Volgende week zaterdag 7 november staat hij in de Effenaar (Eindhoven) op Heibel!
Wil je op de hoogte blijven van Petterson? Volg hem op:

FB: https://www.facebook.com/dj.Petterson
Soundcloud: https://soundcloud.com/dj-Petterson

Over N8KR8

N8KR8 is een jonge organisatie voor Nachtavonturiers. Ofwel mensen die de nacht en de nachtcultuur eren met genres uiteenlopend van disco, house en techno. Hierbij richten zij zich op opkomend talent en acts die mindere podiumkansen krijgen. Ze zijn hard aan het werk om een talentplatform op te zetten waarbij promotors en bookers uit diverse scenes terecht kunnen voor bijv. hun opening act. Meer hierover vind je binnenkort op hun nieuwe website!

N8KR8 lanceert met regelmaat podcasts onder ‘Nachttrip’, het deep- en tech-house concept onder N8KR8. O.a. medeoprichter SOULctrl maar ook Velik, Lurvink en Daniel Bahr gingen Petterson al voor. Ook voor de funky house en disco liefhebbers biedt N8KR8 binnenkort de podcast-reeks N8Koorts aan, waar ook de nadruk ligt opkomend talent.

In de 10 maanden dat N8KR8 actief is hebben ze zeker niet stil gezeten. Zo waren er al twee eigen edities, enkele hostings bij Gin Fizz in Tilburg en Fontys ACI Introfestival én een eigen afterstage op de camping van TAG: Festival.

Check voor meer info:
www.fb.com/n8kr8
www.soundcloud.com/n8kr8
www.mixcloud.com/n8kr8

Podcast Series – Nachttrip #5 – Petterson
Op Soundcloud: http://bit.do/soundcloud-NT-Petterson
Op Mixcloud: http://bit.do/mixcloud-NT-Petterson