Weer een superieure WECANMIX deze week van een brabants duo.

The Modifiers(MDF afgekort) is het nieuwe DJ team project van Dj Bram van Helden en MC Mac peretti. De twee hebben in het verleden weleens vaker op het podium gestaan en hebben afgelopen zomer besloten samen een nieuw project op te richten.
De naam modifiers is tot stand gekomen in de studio waar de 2 heren inmiddels flink wat tijd besteden. Modify of in het nederlands modificeren dat is wat ze doen in zowel de studio als DJbooth. “Het aanpassen van muziek naar hun eigen wensen, modificeren”11825854_410097869193086_6733636545786448167_n
Bram van Helden die in het verleden natuurlijk bekend geworden is als oprichter en vast host van de Nachtlampen feesten en Mac Peretti die is als producer en MC geen onbekende is in de hiphop scene maken en draaien samen dance muziek die niet direct in een hokje is te stoppen. Feest met een knipoog naar de verschillende (sub)tropische invloeden, gooi daarbij house, moombahton, trap, reagae, dancehall, hiphop en drum and bass invloeden en je komt in de buurt van The Modifiers.

Deze week is de eerste mixtape “Phase 1” uitgekomen en staan op hun soundcloud de eerste remixen die gratis te downloaden zijn.
Zet de speakers vol open en hun nieuwste mixtape op play en je bent klaar voor het weekend.