Deze week in WeCanMix hebben we een oude bekende. Voor de derde keer in deze rubriek hebben we de uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Petterson. Hij was winnaar van onze DJ contest voor de DJ2DJ clubnight tijdens Eindhoven Dance Motion 2014. Dat beviel ons zo goed dat we hem dit jaar wederom voor onze Clubnight tijdens Eindhoven Dance Motion hadden uitgenodigd. En ook dit jaar hadden we daar zeker geen spijt van!

Petterson is bezig sinds 2010 en is te herkennen aan zijn Deep- & Tech-House sound met af en toe een vleugje Techno. Een man met een grote passie voor muziek. Een passie die hij zeker ook wil overbrengen op zijn publiek tijdens zijn optredens en zichtbaar geniet van de energie die hem dit geeft. Hij maakte in 2014 een zeer mooi jaar mee. Hij won na een lange weg de finale van een DJ Contest wat hem een plek bezorgde op de line-up van het grootste festival in ’s-Hertogenbosch tijdens Koningsdag. Daarnaast stond hij onder andere op de line up van de Young Art Night in het van Abbemuseum tijdens Eindhoven Dance Motion, TAG Festival, ROOM 306 op het dakterras van de Lichttoren in Eindhoven, meerdere keren in Kitsch Tilburg, en verscheen hij uiteraard ook op zijn eigen feestjes ‘We Are’.

Daarnaast is Petterson sinds december van het vorige jaar een van de residents op Trax Radio, een nieuw internetradiostation uit Schotland. Maandelijks is er een nieuwe mix van hem te horen op de Tech-Saturday.

Soundcloud

Wij brengen je deze week zijn allerlaatste contributie aan dit radio station. Wat dieper dan gebruikelijk voor hem is naar zijn eigen zeggen, maar zeker niet minder lekker om je weekend mee te beginnen!

Wil je op de hoogte blijven van Petterson like dan zijn Facebook-pagina of volg hem op Soundcloud.