Deze week hebben we een upcoming DJ talent, deze man heeft samen gedraait met Paul Elstak de Darkraver en nog vele andere namen.

Zet je speakers op standje burenruzie en geniet van Vitellus!

Zijn tracks zijn o.a. al gedraaid door Paul Elstak en Darkraver. Bob Kessels, beter bekend als Vitellus, draait al aardig wat jaren mee in de Hardstyle en Freestyle scene en beschrijft zijn stijl het liefst als funky en opzwepend…met een stevige kick! Sinds 2008 is hij resident DJ bij Discotheek Oscars en eerder draaide hij al op Explosive Car Tuning en I Love Beatz.

“Op festivals en grote feesten was ik altijd erg onder de indruk van DJ’s en hoe zij het dak eraf konden blazen. Dit was het moment waarop mijn passie ontstond. Ik ben begonnen met Hardstyle in 2005. Daarnaast heb ik altijd graag Jump, Retro, (Early) Hardcore en early Rave gedraaid. Tegenwoordig kan ik door het populaire “Freestyle” wat eigenlijk ontstaan is uit de populaire Pussy Lounge feesten van B2S, alles in 1 mix draaien. Productietechnisch heb ik veel geleerd tijdens de opleiding Electronic Music Production aan het SAE Instituut in Rotterdam. Inmiddels draai ik op dezelfde feesten als de DJ’s waardoor ik vroeger geïnspireerd raakte!”.

Naast het draaien en produceren van tracks, geeft hij ook cursussen voor de beginnende DJ waarbij hij aan huis duidelijke uitleg geeft m.b.v. professionele DJ-gear.

Agenda:
16 Februari discotheek Oscars, Met Paul Elstak.
27 Februari Beats on the Boat. Darkraver, Panic en Dr Phunk en Pat B

Luister hier zijn nieuwe mixtape met zijn favoriete platen, inclusief eigen tracks.

Boekingen: djvitellus@gmail.com