In de WeCanMix van deze week hebben we een oude bekende die een mixtape voor ons heeft gemaakt, deze baas gaat als een speer en weet goed hoe hij een feestje moet bouwen.

Kriss One is een Eclectische DJ die (Future) House, Jackin en Latin verrassend mixt met een vleugje UK Garage en Urban..

Met zijn originele draai skills achter de draaitafels heeft Kriss One al op iedere grote venue in Nederland gedraaid en vliegt hij in de zomer heel Europa door. Van Marrakech Marokko, naar Sunny Beach, Bulgarije, van Albufeira Portugal tot aan Barcelona in Spanje..

Kriss One is een DJ met echt zijn eigen stijl die niet te kopiëren of te vergelijken is met een andere artiest en daarmee maakt hij je avond of je festival speciaal. Daarnaast heeft Kriss met zijn productie skills al tracks weten te tekenen op labels als; Mixmash Records, Dim Mak Records, Spinnin Records en Rimbu Records.

Voor de toekomst gaat Kriss One ons allemaal verassen met zijn nieuwe sounds en zijn ‘urban gerelateerde’ dj set in een ‘house tempo’ met herkenbare en hoorbare verrassingen naar andere stijlen en stromingen…

There’s only ONE…

Cheers Kriss One