Deze week hebben we weer een splinternieuwe Mixtape voor je. Dit maal van MrKvnn!

We_can_mix_198_-MrKvnn_DJ2DJ

Mijn naam is Kevin Aalbers en draai onder de naam KVNS. Muziek is er bij mij met de paplepel ingegoten. Zo hadden wij vroeger thuis een muziekstudio waar veel muziek werd gemaakt en gedraaid. Daar was ik als een klein kind al mee bezig en vond dit altijd erg interessant. Nu ben ik zelf iets meer als een jaar aan het draaien. Vorig jaar met mijn verjaardag kreeg ik een Pioneer DDJ-SB controller en dat is me reuze goed bevallen. Inmiddels heb ik een upgrade gedaan en draai met de Pioneer DDJ-T1. Draaien doe ik nu af en toe op personeelsfeestjes, bruiloften en verjaardagen. In ”My Favourites” mix ik de mooiste juweeltjes door elkaar. Je hoort rauwe, energieke en opzwepende muziek stylen zoals deephouse, techno en ukgarage. De komende tijd zal ik nog meer ”My Favourites” mixen gaan uploaden op mijn Soundcloud, hou deze dus goed in de gaten. Veel plezier met luisteren, geniet van My Favourites #1 en vergeet niet even te liken en te volgen!

Meedoen?

Heb jij nou ook zo’n vette mix? klik dan hier.