Deze week hebben we weer een DJ van Eindhovense Bodem. Hij benaderde ons om zijn mix via onze mogen te sharen.

WCM194_DJ-MARTULLIA_DJ2DJ

Ik ben actief onder de DJ naam Martullia. Ben 25 en kom uit Eindhoven.
Na mijn eerste festival begon mijn passie met dance muziek. Eerst luisterde ik ook wel naar de deze muziek maar niet zoals nu. Ik begon van het ene naar het andere feest te gaan luisterde allen radioshows, bezocht clubs en begon steeds meer deze dance cultuur op te snuiven. Totdat ik op het punt kwam dat luisteren alleen niet meer genoeg was. Een vriend van mij merkte op “waarom ga je niet zelf draaien” ik had mijn twijfels maar probeerde het. Na een tijdje het uitgeprobeerd te hebben wist ik het dit is mijn ding hierin wil ik verder.En nu heb ik onder andere gedraaid in de Sugarfactory, Club B&N (Valkenswaard), Club Walkabout (Breda) & de Tracé ook heb ik mogen draaien op radio GRK in Genk. En deze maand nog ben ik de winnaar geworden van de House of Justice DJ Contest en heb als gevolg daarvan daar een openings-set mogen draaien op het House Of Justice mini-festival. Ik draai voornamelijk Deep House, Tech House & Techno  Ik draai nu inmiddels bijna 5 jaar.”

Meedoen?

Heb jij nou ook zo’n vette mix? klik dan hier.