Bem, bem. Deze week gaan we het even helemaal anders doen. We hebben vorige week een oproep geplaatst om jou #mixtape naar ons toe te sturen voor ons #WeCanMix item. We kregen onder andere een reactie van Ruud aka Shadowhunterz., die wel een hele vette mix instuurde!!

Biografie

Hi, mijn naam is Ruud Oerlemans, ik ben 27 jaar en beter bekend als: Shadowhunter. Ik kom uit het Brabantse dorpje Oisterwijk.
Na reeds enkele jaren diverse hardstyle evenementen te hebben bezocht ben ik in 2013 een DJ cursus gaan volgen in Eindhoven.
Toen deze eenmaal met succes was afgerond ben ik al snel begonnen met draaien en dan met name in Eindhoven en omgeving. Dit onder andere op evenementen in jongerencentrum Dynamo onder de vlag van BPM Productions.
Buiten dat ben ik in mijn vrije tijd naast het draaien, bezig om zo nu en dan eens een mixtape te maken welke dan hoofdzakelijk hardstyle (voorbeelden voor mij zijn: Noisecontrollers, Wildstylez, Bass Modulators en Adaro) bevat. Maar zo nu en dan maak ik heel graag eens een uitstapje naar het Freestyle genre met daarin Mental Theo en LNY TNZ als mijn grote voorbeelden.

Facebook
Soundcloud 
Partyflock

Meedoen?

Heb jij nou ook zo’n vette mix? klik dan hier.