Hoi ik ben Tim van Steen beter bekend onder mijn dj alias DJ TvS. Mijn dj naam zijn mijn initialen. Ik ben 15 jaar oud en  kom uit Breda. Ik begon met Dj’en toen ik 11 jaar oud was. Van mijn ouders kreeg ik een klein setje waar ik mee kon oefenen maar dit was niet precies wat ik wilde. Toen ik naar de middelbare school ging mocht ik van mijn ouders op een dj cursus. Daar leerde ik echt hoe je moest dj’en en daar leerde ik ook andere dj’s kennen. Eerst heb ik gedraaid met een andere dj onder de naam The Lucky Boys en COLTMUSIC. We draaien nu nog samen met onze drive-in show.

Toen we begonnen hebben we meegedaan aan dj contest genaamd de “Kunstbende”. Aan deze dj contest hebben we 2 keer samen meegedaan, helaas zij we hierbij niet verder gekomen. Dit jaar heb ik in mijn eentje meegedaan en ben doorgegaan naar de volgende rond, Ook heb ik in de Bn de stem gestaan. Ik hoorde toen bij de 6 beste dj’s van Noord-Brabant, helaas ben ik niet doorgegaan naar de landelijke halve finale. Ik heb er veel van geleerd, dus doe ik volgend jaar gewoon weer mee!

Sinds bijna 2 jaar doe ik COLT-Entertainment, samen met Ryan Rayvo een drive-in show. We zijn ermee begonnen toen we een aanvraag kregen voor een feestje. Mijn neef deed ook altijd al dit soort feestjes draaien, hij had de apparatuur er al voor. Dus toen heb ik voor een klein bedrag wat spullen van hem gekocht. We zijn heel klein begonnen en hebben toen steeds meer uitgebreid met al onze dj apparatuur. Nu draaien we op veel leuke feestjes. En natuurlijk kun je ons boeken.

Ik hoop dat jullie mijn mix leuk vinden!

Volg je me al op social media?
Facebook
Soundcloud
Twitter
Instagram