Mijn naam is Dennis van Geenen. Ik ben 24 jaar oud en woon in Grave. Ik draai inmiddels al 8 jaar en ben al op vele feestjes geweest om te draaien. In het begin veel bruiloften en verjaardagen gedraaid en de laatste jaren ben ik ook in clubs aan het draaien.

Vorig jaar heb ik zelfs in het SlamFM café in Chersonissos gedraaid en daar de boel op zijn kop gezet.

4 jaar geleden ben ik pas voor het eerst in aanraking gekomen met Pioneer dj gear en heb ik ook mijn eerste mixer gekocht van Pioneer. Dat was toen een DJM600. Momenteel heb ik een aardige set bij elkaar gedraaid. Mijn dj set bestaat nu uit 2x CDJ2000, een DJM900 en een RMX1000.

Mixtape

Wil je me nu boeken voor een goed feestje? Hieronder staan me gegevens.

Email: dennis_vangeenen1@hotmail.com

Wil je meer mixtapes horen? Kijk op www.soundcloud.com/dennis-van-geenen