Ik ben Ron van Dijk oftewel dj Ron Levee. Mijn thuisbasis is Breda waar ik geregeld plaatjes aan het draaien ben. Mijn stijl is het best te omschrijven als tech, en diephouse maar ik probeer er in elk geval altijd een feestje van te maken. Wat ik ook erg leuk vind is om uitstapjes te maken naar andere stijlen, zoals EDM of Latin house en soms ook de commerciële hoek.

Naast mijn draai carriere, werk ik ook parttime bij DJ2DJ. Ik help daar mee met de promohoek en wil in de toekomst ook wat meer dingetjes met video gaan doen.

Mixtape

Collega Dave en ik hebben afgelopen zondag een diep-tech house setje opgenomen. Het weer buiten was erg druilerig en daardoor hadden we zin om een lekker zonnige mixtape te maken. Dit onder het genot van een drankje zijn we bij Dave aan de gang gegaan. We hebben een klein stukje van onze set opgenomen en dit wilde we graag met jullie delen.

Soundcloud

Natuurlijk kun je ons ook boeken om dit zomerse gevoel bij jou of je feestje voort te zetten.