hekklaHekkla is een Eindhovense dj met een grote liefde voor de elektronische muziek. Dat zie je terug in het feit dat hij veel draait, feesten organiseert en daarnaast ook nog tijd heeft voor zijn eigen producties. Zo bracht hij tracks uit op de labels Rudimentary Records en Little Globe Records. Daarnaast is onlangs zijn eerste EP uitgekomen op Radio Kobayashi Records: The District EP. Verwacht een fijne mix van house en techno met een jazzy randje bij het beluisteren van die tracks.

Naast produceren en draaien organiseert de Eindhovense Tim er dus ook flink op los. Met Spatial vooral actief in Den Bosch in bijvoorbeeld de Verkadefabriek of de P79. Binnenkort komt hij ook met een een eigen avond in Eindhoven, waar we verder nog weinig over kunnen zeggen. Voor DJ2DJ zou hij een exclusieve mix maken om Spatial Outdoor te promoten, het intieme outdoor festival van Spatial, dat morgen (26 juli) plaats zal vinden met mooie namen als Randomer, Trikk en Pris. Met maximaal zo’n 800 man een echt festival voor de liefhebber!

Door de drukte van het opbouwen is een mixtape niet gelukt, maar niet getreurd. Gisteravond mixte hij een set bij ROOM 306, welke hier graag voor in de plaats laten zien! Die mixtape hou je dan nog even van hem te goed!