Ok, we know, ADE is inmiddels al lang weer voorbij, echter er is in deze afgelopen week zoveel mooie zaken naar buiten gebracht, zoals deze promomix die we je vandaag voorschotelen, dat we er bijna niet omheen kunnen. De DJ die vandaag de weekendmix heeft verzorgd, en die wij dus geselecteerd hebben om je mee het weekend in te sturen, is eigenlijk een oude bekende van ons. We hebben haar al eens eerder geselecteerd als WeCanMix’er, DJ Pookie, a.k.a Ellen van Olst.

pookie-ellen-van-olst-profile-dj2dj_nl

In het dagelijkse leven bekend als Ellen van Olst, is DJ Pookie één van de resident DJ’s van Strom:Kraft Radio en inmiddels ook Pure.FM. Muziek heeft al sinds haar jeugd een grote rol gespeeld. Ze raakte steeds meer betrokken bij de nederlandse dance scene nadat ze in 2008 bij ID&T ging werken. En in 2009 sprong het DJ virus helemaal over nadat ze via haar vriend DJ Pascal Heemskerk met het ‘mixen’ in aanraking kwam. Inmiddels kun je haar op steeds meer feesten en festivals tegenkomen. Dit jaar stond ze al op het Click festival en onlangs nog op het TAG:Festival. Binnenkort zal op het Dance 4 Charities staan met onder andere Knife & Renvo, Gus Tinto en DEEZ2

Pookie, onthou die naam want wij zijn er echt van overtuigd dat je deze naam nog vaker tegen zal komen in de toekomst. Tot dan kun je nu alvast genieten van Ellen’s ADE CAlling promomix!

Meer “mixen voor het weekend”? Dat kan, check ons WeCanMix archief!