​Na de succesvolle eerste buiteneditie van WE ARE ELECTRIC op het E3 Strand in Eersel (NB) vorige maand, gaat dit internationale crossover dancefestival komend najaar weer naar binnen. WE ARE ELECTRIC wordt namelijk op zaterdag 14 november a.s. in het Eindhovense Klokgebouw gehouden, net als eerder in 2013 en in 2014. Toen was dit monumentale gebouw op het industriële Strijp S-terrein het decor voor twee geslaagde edities die ieder met 7000 bezoekers ruim op voorhand uitverkochten. De voorverkoop van de (gelimiteerde) voordelige Early Bird tickets start nu zaterdag 18 juli a.s. om 10.00 uur.

1436905064_full.png

WE ARE ELECTRIC outdoor versus indoor

De beslissing om na twee succesvolle indoor edities van WE ARE ELECTRIC in het Eindhovense Klokgebouw in november 2013 en -2014 ook een zomerse buiteneditie te gaan realiseren middenin de natuur met ruimte voor een luxe camping, bleek een gouden greep. Niet alleen verkocht dit tweedaagse evenement op het E3 Strand vorige maand ruimschoots uit; ook de combinatie van een spannend eclectisch programma en de ligging aan een groot helder meer in het bos gaven dit droomdebuut een electrische lading. Meer dan zestig acts (waaronder nieuw talent en internationale grootheden zoals Paul Kalkbrenner en The Prodigy) op zes podia brachten 15.000 bezoekers tijdens het langste weekend van het jaar in vervoering. Laatstgenoemde band nam zelfs zijn nieuwe video Get Your Fight On volledig op deze idyllische locatie op.

Tickets

Verkoop Early Birdtickets voor WE ARE ELECTRIC vanaf zaterdag 18 juli a.s. 10.00 uur
WE ARE ELECTRIC kent dit jaar voor het eerst drie verschillende tickets. Trouwe WAE-fans worden beloond met de flink voordeligere en gelimiteerde Early Bird Tickets (€ 29,-). Ook de Regular Tickets (€ 35,-) zijn gelimiteerd. Als die uitverkocht zijn kunnen de late beslissers tenslotte nog Late Tickets (€ 39,-) kopen. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Early Bird tickets: € 29,- (exclusief servicekosten € 2,50)
Regular tickets: € 35,- (exclusief servicekosten € 2,50)
Late tickets: € 39,- (exclusief servicekosten € 2,50)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar.