De eerste buiteneditie van het jonge internationale crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC dat komend weekend (vrijdag 19 en zaterdag 20 juni) op het E3 Strand in Eersel zal plaatsvinden met onder meer The Prodigy en Paul Kalkbrenner is uitverkocht.

We Are Electric

Gelegen aan een groot helder meer aan de rand van het bos is het populaire E3 Strand een perfecte festivallocatie die plaats biedt aan 15.000 bezoekers en 6000 kampeerders. De opbouw van het evenement is momenteel in volle gang. De poorten van het festivalterrein zwaaien vrijdagmiddag om 16.00 uur open; de camping is al vanaf vrijdagochtend 10.00 uur toegankelijk. Op de website staat nu ook het tijdschema van beide dagen.

WE ARE ELECTRIC outdoor en indoor
Na twee succesvolle indoor edities in het Eindhovense Klokgebouw in 2013 en 2014 die op voorhand uitverkochten met 7000 bezoekers, besloot de organisatie om haar lang gekoesterde wens – een buiteneditie op een idyllische plek middenin de natuur met ruimte voor een luxe camping – te realiseren: WE ARE ELECTRIC – Wild Weekend Of Electronic Wonders.

Het blijkt een goede beslissing te zijn want alle 15.000 tickets zijn nu dus verkocht. De combinatie van programma (een samensmelting van gevestigde namen en de allernieuwste acts -van drum ‘n’ bass tot electro en van trap naar house en techno); locatie; uitstraling en een lage ticketprijs van slechts € 49,- dragen bij aan het succes van dit relatief nieuwe muziekevenement. In november van dit jaar zal WE ARE ELECTRIC overigens ook weer (voor de derde maal) in het monumentale Klokgebouw worden gehouden.