Droom jij van een carriere als top dj/producer, en ben je dag en nacht bezig met muziek? Ben je al goed op weg met je producties, maar weet je dat je nog een lange weg te gaan hebt? Of ben je al een professional in de industrie, maar kun je geen genoeg krijgen van muziek en alles wat daarmee te maken heeft? Block dan nu je agenda op 11 en 12 februari 2012. Er gaat dan namelijk iets gebeuren waar je echt bij moet zijn!

In de afgelopen week hebben we al enkele columns van bekende DJ’s en Producers geplaatst die allen in hun eigen woorden een beeld beschrijven van hun kijk én ervaringen op ‘het wereldje’ dat dance heet. In feite beschrijven ze het belang en de waarde die een evenement als Dancefair kán hebben voor een beginnende DJ en producer en zelfs ook voor de wat meer ervaren DJ/producer. Want het is niet alleen belangrijk om je te ontwikkelen maar ook om je te blijven ontwikkelen. Stilstand is achteruitgang!

Dancefair 2012

Bekijk onderstaande video en laat jezelf overtuigen door niemand minder dan Ron Carrol, Michel de Hey, Lucien Foort, D. Ramirez, DJ Chuckie, Isis, Apster, Ziggy Stardust, Daniel Sanchez, Franky Rizardo, Fresh&Funky, Jaziah, Sergio Flores, die je precies vertellen waarom elke dj en producer met ambitie aanwezig dient te zijn op Dancefair volgend jaar!

Zorg dat jij er ook bij bent, ‘early bird’ Dancefair tickets zijn inmiddels verkrijgbaar!