Zaterdag 8 augustus 2015 stijgt de temperatuur op Aquabest voor de tweede keer dit jaar naar ongekende waarden tijdens hét hoogtepunt van het festival seizoen; Lakedance ‘Live Your Bucket List’. Wie in juni de boot nog heeft gemist, krijgt in augustus opnieuw de kans dit absolute bucketlist item af te strepen en om te zetten naar een unieke en spectaculaire herinnering. Met de muzikale wereldwonderen van onder anderen Sander van Doorn, MOTi, Yves V, Tube & Berger en Franky Rizardo reist Lakedance dwars door alle landsgrenzen met als motto; Live Your Bucket List!

DJ2DJ_Lakedance_Lineup

Mainstage

De Lakedance Mainstage biedt uiteraard weer plaats voor de crème da la crème uit de dance-scene en daar hoeft deze keer niemand zijn koffers voor te pakken. Vol enthousiasme presenteert Lakedance dan ook een waar icoon van Nederlandse bodem; Sander van Doorn. Met inmiddels twee complete albums, vele shows op de mooiste uithoeken van de wereld, zijn eigen platenlabel Doorn Records en zijn eigen wekelijkse radioshow Identity staat Sander van Doorn niet geheel zonder reden op zaterdag 8 augustus bovenaan de bucketlist van Lakedance. Een andere landgenoot die speciaal voor Lakedance een plekje in zijn drukke schema heeft vrij gemaakt is MOTi. Zijn laatste track in samenwerking met Blasterjaxx – Ghost in the Machine schoot in no time naar de nummer #1 positie in de Beatport top 10. Onze zuiderburen dragen ook hun steentje bij met een echte klapper van formaat Yves V. De line-up wordt compleet gemaakt door Shermanology, Jordy Dazz, Bougenvilla en Beauriche. De vocale ondersteuning ligt in handen van Mitch Crown.

Defected in the House

Lakedance en Defected in the House zijn al jaren onafscheidelijk aan elkaar verbonden, ze zeggen niet voor niks; don’t change a winning team. Juist om die reden komt het wereldberoemde Londense House label weer met een hele fijne lijst aan internationale toppers naar de andere kant van de Noordzee. Het Duitse duo Tube & Berger zal het Lakedance publiek gaan trakteren op hun typische Ibiza sound en ook Franky Rizardo zal de speakers van Defected voorzien van de nodige zomerse beats. Defected baas Simon Dunmore, Riva Starr, DJ RAE, Purple Disco Machine en Shovell maken het lijstje voor deze editie compleet.

Kletskoek

Kletskoek kent zijn plek op Lakedance en daarom wordt ook in augustus de Kletskoek stage weer vrolijk het bos in gestuurd. Nederlands nummer één underground tech-house DJ Michel de Hey zal voor de nodige verse beats zorgen, samen met de in 1993 door Michel zelf ontdekte super talent; Secret Cinema. De Sluwe Vos is eveneens hard op weg om zich bij de beste der aarde te voegen en zal in het Kletskoekbos de nodige stof doen opwaaien. Duitse trots Nico Pusch, het extravagante Cleavage, Illesnoise en De Te Kloppen Man maken de Kletskoek line-up compleet voor weer een smakelijke hosting op Lakedance.

Mensroom

Misschien wel dé bucketlist bestemming tijdens Lakedance is De Mensroom stage. Gelegen op het water heeft deze stage een uitzonderlijk mooi uitzicht over het festival terrein. Met de krachtige sound van regionaal talent, het frisse water en het strand binnen handbereik en de zon die de boel nog eens extra verwarmd, is De Mensroom stage een stukje paradijs op Lakedance. De line-up bestaat uit NERD, Ivo Foreal & KruH, Eb & Vloed, Anthony J & Zef Felicien, DJUTCH en een combinatie van iedereen, Cirque du B2B.

Winterpark

Gekkenhuis! Dat is wellicht het beste woord om de in juni geïntroduceerde Winterpark stage te omschrijven. Compleet losgaan, dansen op de bar, confetti en vooral heel veel gekkigheid is waar Winterpark in uitblinkt. Er is dan ook geen enkele twijfel mogelijk, Winterpark komt in augustus terug! Met Dirtcaps, Rudi Feral aka Ruud Feltkamp, Dj Gerrit, DJ Jordy, Tiago Marques, Silvie Thijs en zanger Rens staat er weer een aardig ‘zooitje ongeregeld’ klaar om te boel weer volledig op stelten te zetten.

150808_lakedance

Hotelarrangement

Woon je niet in de buurt van Eindhoven en heb je geen zin om nog naar huis te rijden na Lakedance dan is dit iets voor jou! NH Hotels Best maakt het voor de bezoekers van Lakedance mogelijk een hotelarrangement te boeken. Een arrangement biedt één regulier ticket voor Lakedance op zaterdag 8 augustus 2015 en een overnachting in het NH-Hotel te Best. Slaap heerlijk uit en geniet van de vele voordelen en mogelijkheden voor slechts 75,- euro per persoon (op basis van een verblijf voor twee personen). Neem voor reserveringen contact op met NH Hotel in Best via nhbest@nh-hotels.com onder vermelding van ‘Lakedance 08.08.15 Arrangement’.

Vervoer

Lakedance organiseert in samenwerking met Party Reizen verschillende busreizen van en naar het festivalterrein. Tevens zullen er op de dag zelf pendelbussen rijden tussen NS Station Best en Lakedance. Voor meer informatie over de opstapplaatsen van de busreizen én tickets voor de busreizen of pendeldienst ga je naar www.partyreizen.nl!

Tickets & VIP

De edities in 2014 waren ruim van te voren uitverkocht, wees er dus tijdig bij! Een ticket voor Lakedance op 8 augustus 2015 kost slechts €38,50,- (ex. fee) en koop je gemakkelijk en snel via www.firstvision.nl/tickets of www.lakedance.nl.

Liever als VIP naar Lakedance? Leg jezelf volledig in de watten met alle beschikbare privileges en neem voor een op maat gemaakte reservering contact op via vip@firstvision.nl