vestax vci-400 dj midi controllerNet als Native Instruments bij de introduktie van de Kontrol S2 gaat ook Vestax het land in om jou de gelegenheid te geven beter kennis te maken met hun onlangs geïntroduceerde VCI-400 DJ Midi Controller. Daarnaast gaat ‘het grote’ Vestax op haar Facebook pagina een controller weggeven!

VCI-400

Deze op de BPM Show onthulde controller kunnen we beschouwen als een geduchte concurrent voor de controllers die op dit moment in het top segment zitten. Natuurlijk gaat ook deze controller de vier decks markt op. Hij heeft verder een top audio interface (24-bit/48kHz D/A conversie) en maar liefst 200 verschillende parameters die je kunt toewijzen aan je software. Gelukkig zijn er genoeg midi mappings beschikbaar voor de meest gebruikte DJ software (Serato, VirtualDJ, Traktor Pro, Torq, Mixvibes, Deckadance of enig andere software).

Demo Dagen

– Zaterdag 29 oktober: VCI-400 demo, i4-muzique; Eindhoven
– Zaterdag 29 oktober: VCI-400 demo, Tone Control; Haarlem
– Zaterdag 5 november: DJ Gear Experience Day, RB Sound Service; Stein
– Zaterdag 12 november: VCI-400 demo, Bax-shop; Goes
– Zondag 13 november: Dutch DJ Summit, Podium De Duyker; Hoofddorp
– Zaterdag 26 november: Open dag, Muzet; Hoensbroek
– Dinsdag 6 december: VCI-400 demo, Bekafun; Izegem (BE)

Dit zijn de data die op dit moment bekend zijn. Er zullen nog andere volgen. Bij toevoegingen zullen we dat via Twitter natuurlijk melden.

Weggeefactie Facebook

Het grote Vestax Corporation geeft op haar Facebook pagina een VCI-400 weg. Het enige wat je hoeft te doen ie een ‘LIKE’ te doen. Nou … das een kleine moeite, toch?

facebook.com/vestaxcorporation?sk=app_106171216118819