Decibel outdoor festival, hét festival van jouw zomer, staat natuurlijk al maanden omcirkeld in je agenda. Op zaterdag 16 augustus vindt Decibel outdoor festival 2014 plaats op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Decibel is in de afgelopen 12 jaar uitgegroeid tot het grootste outdoor festival in Nederland, op het gebied van de hardere stijlen. Met de jaar maar liefst 15 stages, is er voor iedere liefhebber wat wils!

decibel-outdoor-16-augustus-2014-b2s-dj2dj_nl

Line Up

Een festival is natuurlijk niets zonder alle artiesten die van 11.00 tot 23.00 in de DJ booth staan. Ook dit jaar heeft b2s haar uiterste best gedaan om een gevarieerde line-up samen te stellen. Van piepjonge nieuwe talenten, tot aan namen die al jaren gevestigd zijn binnen de scene; alles komt voorbij tijdens Decibel! Dit jaar zijn er meer dan 175 artiesten aanwezig om alle 15 stages te voorzien van de juiste beats. Wie dit allemaal precies zijn blijft nog even geheim, maar b2s kan je al wel vertellen dat de volledige line-up eind mei bekend wordt gemaakt Houd de website & socials dus goed in de gaten!

2 nieuwe stages

Naast de Decibel mainstage-, Hardcorel4life, Darkness4life, Euphoria-, Loudnees-, UP!-, Reactor-, Refuse-, Possy lounge-, Drop the Bass-, 1992 is 4 you-, Remember- en back2school stage, komen er dit jaar 2 stages bij. Zo is de b2s rookie stage terug van weggeweest. Hier krijgen nieuwe talenten de kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Daarnaast is er voor het grove geschut extra ruimte gemaakt. Zo komt er de jaar een Industrial stage naast de welbekende Darkness4life. b2s komt hiermee ook tegemoet aan de verzoeken liefhebbers van het allerhardste op het gebied van de hardere stijlen.

Eindshows

Twee hoogtepunten van Decibel outdoor festival zijn toch wel de eindshow bij de Decibel- en Pussy lounge stage. leder jaar probeert b2s een steeds dikkere show weg te zetten met ieder jaar meer vuurwerk. Ook dit jaar is er bij zowel de Decibel-, als de Pussy lounge stage tijdens het laatste half uur, van 22.30 tot 23.00, een eindshow te zien. Beide eindshows van vorig jaar kun je hier terugkijken:

Decibel 2014: the weekend is 3 dagen lang Decibel!

Een weekend lang genieten van Decibel met al je vrienden kun je doen op het Beekse Bergen Vakantiepark en SafariCamp. Decibel: the weekend was dit jaar binnen een recordtempo uitverkocht! Toch zijn er door extra capaciteit nog een aantal 1-persoons kampeertickets vrijgekomen. Deze zullen op zaterdag 10 mei, tegelijkertijd met de zaterdag tickets, in verkoop gaan via de b2s ticketshop. Decibel weekend gangers die een accommodatie of kampeerplek hebben weten te scoren, kunnen van vrijdag 15 t/m maandag 18 augustus genieten van alle faciliteiten die het park te bieden heeft en hebben uiteraard ook toegang tot de exclusieve Decibel pre-, night- en afterparty, Dit jaar zullen de night- en afterparty beiden een half uur langer doorgaan. Belangrijke praktische informatie die je als Decibel weekend ganger moet weten kun je hier lezen.

De voorverkoop start zaterdag 10 mei om 13.00 uur

De voorverkoop van de reguliere zaterdag tickets start op zaterdag 10 mei om 13.00 uur via de b2s ticketshop. Natuurlijk zijn er ook een beperkt aantal VIP tickets verkrijgbaar. Omcirkel deze datum in je agenda en zorg er voor dat je op tijd achter je computer zit om teleurstellingen te voorkomen, want de verwachting is dat alle tickets net als vorig jaar binnen no-time zijn uitverkocht! Je kunt maximaal 4 tickets per persoon bestellen. Traditiegetrouw ontvangen de allereerste ticketkopers een gratis VIP upgrade.