Zaterdag 4 februari zal er in The Sand in Amsterdam weer een knallende editie gehouden worden van Trance Nation. In de club met de beste geluidsinstallatie van onze hoofdstad, zal dit gezelligste club-concept voor de Trance generatie een geweldige line up leveren verdeeld over twee verschillende area’s.trance nation trancefamily the sand amsterdam

Solide Reputatie

Het Amsterdamse Trance Nation heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd in de dance scene van Nederland maar ook ver daarbuiten. De organisatie is er altijd nog in geslaagd om in een overvolle markt een eigen gezicht te krijgen en te behouden door steeds de beste en meest progressive Trance artiesten te boeken. Met goed gebalanceerde line ups en sterke opbouw tijdens de avonden, zijn de Trance Nation events een handelsmerk én favoriet geworden voor zowel de bezoekers alsook de artiesten!

Line Up

Andy Moor (uk)
Sean Tyas (uk)
Marcel Woods
Super8 & Tab (fi)
Johan Gielen (classic set)
Chris Cortez
Mark Sherry (uk)
Spider
Marc Simz

Ernesto vs Bastian (final slot)
Tigran Oganezov (uk)
Erick Strong
Alex Fisher

Op 4 februari komt Trance Nation dus terug van haar korte afwezigheid van de frontlinies van Partyland met een gegarandeerde Trance kraker in The Sand. Voor diegenen die niet lang nodig hebben om tot een beslissing te komen, kunnen een hoop geld besparen dankzij de spectaculaire Early Bird promotie. Een ticket kost hier maar 10 Euro! Deze promotie loopt tot 1 januari 2012. Hierna gaan de kaartjes 35 Euro kosten!

Dus koop je tickets nu bij de Free Record Shop of bij See Tickets.

Info / Tickets

Early Bird….. € 10 (till 1st of January 2012)
Regular…….€ 35
VIP………….€ 45

22:00 till 07:00

The Sand
Rhoneweg 36
Amsterdam

Trance Nation | Facebook

Update 28 Januari: De time table voor het event is inmiddels op Facebook vrijgegeven.