Om de zeventiende editie van de hun ‘Selector Series‘, heeft Toolroom niemand minder dan de meester van de Italiaanse house Manuel de la Mare uitgenodigd om een selectie te maken uit de ‘catalogus’ van Toolroom Records. Met zijn debuut bij het label in 2010 is Manuel dé aangewezen persoon met  genoeg kennis en kunde om een excellente mix te selecteren uit de talrijke ‘classics’ die het Toolroom label heeft voortgebracht.

manuel-mare-selector-toolroom-17-dj2dj_nl

Toolroom Records Selector Series 17

Deze compilatie bevat maar liefst 15 volledige (individuele) tracks met natuurlijk een lange volle DJ Mix door Federica Scavo zelf. Hij heeft tracks geslecteerd van ondere andere Mark Knight, Cloud 9, Dusky, Riva Starr, Submotion Orchestra, Nicole Moudaber, Doorly, Dave Spoon, Funkagenda, Pete Tong en velen meer. Ook bevat de compilatie zijn hoog geprezen samenwerking met collega Luigi Rocca, ‘Opa-Locka‘.

Manuel mixt zijn eigen unieke smaak en stijl met de essentiële collectie van Toolroom classics voor deze ‘Toolroom Records Selector Series: 17 Manuel de la Mare‘ compilatie. Deze editie is wederom een erg sterke toevoeging aan de lopende serie van Toolroom, en belooft de harten van vele techhouse liefhebbers te veroveren!

SInds deze week verkrijgbaar via iTunes en Beatport.

.