Op zaterdag 7 november 2015 van 22:00 tot 04:00 uur brengt Thunderground de Freestyle Madness terug naar Eindhovens grondgebied. Met onder andere The Viper, Mark With A K en resident dj Vince wordt in De Effenaar het limiet van de hardcore en freestyle scene getart voor een ongekend harde editie van Thunderground. Met een sublieme geluidsinstallatie en een meesterlijke line-up gaat Thunderground voor Freestyle Madness to the max! Thunderground presenteert de timetable én alle laatste belangrijke informatie.

Timetable En Laatste Info Over Thunderground: Feestyle Madness

Timetable

22:00 – 23:00 DJ OMATTIC

23:00 – 00:00 LOWRIDERZ

00:00 – 01:00 MARK WITH A K

01:00 – 01:30 DJ POTATO

01:30 – 02:30 BASS-D

02:30 – 04:00 THE VIPER & VINCE

22:00 – 04:00 MC D

Vervoer

De Effenaar in Eindhoven is zaterdag 7 november beperkt bereikbaar met de auto in verband met GLOW Eindhoven. Door de verwachte drukte moet er rekening gehouden worden met beperkte parkeerplekken dichtbij De Effenaar. Voor de route van GLOW Eindhoven, bereikbare parkeergelegenheden en de bereikbaarheid van de Effenaar kan er gekeken worden op www.gloweindhoven.nl.

De Effenaar is gemakkelijk te bereiken per fiets of openbaar vervoer. Bezoekers die met het openbaar vervoer gaan kunnen bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘Centrum’, waarna de Effenaar aan de linkerkant duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets

Nog niet in het bezit van een Thunderground ticket? Tickets voor Thunderground: Freestyle Madness op zaterdag 7 november 2015 kosten slechts €15,- (ex fee) en zijn gemakkelijk en snel verkrijgbaar via www.static-movement.nl, www.bassworx.nl en de website van de Effenaar. Op de dag zelf zal er een beperkte deurverkoop zijn voor €20 per ticket.

Camera’s

Het is toegestaan bij Thunderground een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende social media kanalen. Gebruik daarbij hashtag #thunderground en laat zo iedereen meegenieten!

Rookbeleid

De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Volg Bassworx & Static Movement

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom Thunderground via de officiële Facebook kanalen van Bassworx en Static Movement.

Static Movement Online

http://www.facebook.com/staticmovement1

Bassworx Online

http://www.facebook.com/bassworxnl