Op zaterdag 5 april vierden ze gezamenlijk 20 jaar Time Warp met meer dan 40 artiesten in de Mainmarkthalle in Mannheim (Duitsland). Het internationale publiek kon zich verheugen op headliners zoals Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox en Laurent Garnier plus sommige Time Warp nieuwkomers als Ilario Alicante, Recondite en Sonja Moonear.

time-warp-5april-20-years-manheim-dj2dj_nl

Time Warp 20-jarige verjaardagsfeest

Time Warp Mannheim 2014 kwam steeds dichterbij en de details vielen op hun plek. Ze waren erg verheugd om die verjaardag te vieren met hun oude vrienden en partners die ze de afgelopen 2 decennia hebben bijgestaan. Deze hebben een grote rol gespeeld in de evolutie van Time Warp, startende vanaf het begin in 1994 tot en met vandaag de dag!

Het was ook een eer om een aantal acts te verwelkomen die vandaag de dag de scene zeer positief beïnvloeden, ze waren van harte welkom bij de Time Warp familie. Met dit alles bij elkaar zijn zij trots om een kwalitatieve mix van techno en house te presenteren, gebracht door DJ’s en Live-Acts waarvan zij niet alleen vinden dat ze de Time Warp filosofie over kunnen dragen maar ook hunn vrienden kunnen noemen!

.