Zaterdag 7 november 2015 knalt de Effenaar in Eindhoven weer uit haar voegen tijdens een gloednieuwe editie van Thunderground presents Freestyle Madness! Na twee succesvolle edities in het verleden slaan Static Movement en Bassworx de handen weer ineen voor een nieuwe Thunderground editie in het Eindhovense poppodium. Van 22:00u tot 04:00u gaan werkelijk alle remmen los en worden met onder andere The Viper en Vince de grenzen van de hardcore en freestyle sounds moeiteloos opgezocht en ver overschreden. Zet Thunderground alvast met een dikke streep in de agenda en lees hieronder snel de volledige line up!

Freestyle Madness to the max!

Thunderground- Freestyle Madness, 7 November, Effenaar Eindhoven

Thunderground heeft weer een aardig gezelschap uitgenodigd in de enige echte beuktempel van Eindhoven. Één ding staat absoluut vast; Thunderground gaat voor freestyle madness to the max! The Viper, onder andere bekend van zijn wereldplaat ‘Come As One’, past als geen ander in deze setting en zal met zijn hardcore en freestyle tracks voor de nodige madness gaan zorgen. Iemand die hier ook wel raad mee weet is Thunderground resident DJ Vince. Vince zet met zijn bekende mix en scratching skills de Effenaar volledig op zijn kop. Onze zuiderburen dragen ook hun freestyle beats bij met de Belgische routinier Mark With a K. Mark draait al meer dan 20 jaar mee en beheerst zonder twijfel als geen ander de fijne kneepjes van de tek scene.

De line up wordt aangevuld met Potato die zijn naam in de freestyle scene heeft gevestigd met dikke tracks binnen de genres early rave, oldschool, classics en early hardcore. Omattic en upcoming dj duo Lowriderz houden dit hoge tempo vast met een fijne serie French tek, hardstyle en hardcore klappers. Als laatste voegt Thunderground met Bass-D nog een echte Hardcore killer toe aan de line up en gaat het volume van de Effenaar met Bass-D achter de decks tot ver in het rood. De vocale ondersteuning van Thunderground ligt in handen van MC D.

Locatie

De Effenaar in het centrum van Eindhoven is met haar sublieme geluid de perfecte locatie voor een volledig nieuwe editie van Thunderground. De Effenaar is met haar centrale ligging gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Tickets

Tickets voor Thunderground: Freestyle Madness op zaterdag 7 november 2015 kosten slechts €15,- (ex fee) en zijn gemakkelijk en snel verkrijgbaar via www.static-movement.nl, www.bassworx.nl en de website van de Effenaar.

Volg Bassworx & Static Movement en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom Thunderground via de officiële Facebook kanalen van Bassworx en Static Movement.

http://www.facebook.com/staticmovement1

http://www.facebook.com/bassworxnl