Er is alweer een week verstreken en dat betekend dat het tijd is voor de tweede editie van #ThrowbackThursday. In deze rubriek kijken we iedere week terug in de tijd met bijvoorbeeld toffe classics en livesets van een paar jaar terug, maar ook reviews van gear of (video)interviews met artiesten.

ADE_Blog_2014

Volgende week is het weer tijd voor het grootste elektronische muziek conferentie van europa, het Amsterdam Dance Event. Dit jaar zullen wij van Dj2Dj je natuurlijk weer op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in Amsterdam en daarnaast gaat Luuk weer met de camera op pad om de grootste artiesten te interviewen.

Om je alvast een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten kijken we vandaag bij de derde editie van #ThrowbackThursday terug op ADE 2014. Check hieronder de best bekeken footage van vorig jaar en kom alvast in de stemming voor de editie van dit jaar. Veel plezier!

ADE Interview Oliver Heldens

ADE Interview Tony Junior

ADE Interview Sunnery James & Ryan marciano

#ThrowbackThursday is een wekelijks terugkerend item waarin we terugkijken op interessante festivals, muziek, dj’s en ga zo maar door, uit het verleden. Heb je nu zelf een leuke suggestie voor dit item. Wacht dan niet langer en klik hier!