Er wordt al tijden over gespeculeerd. De drie grote namen die elk een eigen area op Thrillogy zullen hosten. Wie zijn het dit jaar? Voor de tweede keer zal Thrillogy plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht waar vorig jaar de vijfde editie werd gehouden. De drie zalen zullen zich dit jaar wederom staande moeten houden tijdens het muzikale geweld van drie grootheden binnen de Harder Styles. De nacht van 27 oktober staat in het teken van: Zatox, Mad Dog en Crypsis!

Thrillogy 2012

Thrillogy is uitgegroeid tot een evenement dat bij vele artiesten op hun wishlist staat. Ze krijgen namelijk de kans om hun eigen ideeën uit te voeren in combinatie met hun eigen favoriete artiesten. Dit jaar zullen de grote namen van Italian Hardstyle, Traxtorm en Minus is More hun kunsten komen vertonen tijdens hun ideaal geprogrammeerde nacht.

ZATOX

Zatox (Gerardo Roschini) is met meer dan 10 jaar ervaring als DJ en producer een gevestigde naam binnen de Hardstyle scene. Hij staat bekend om de harde en veelzijdige muziek waarop niemand stil kan blijven staan. Tijdens zijn sets probeert hij het publiek continu te verassen en hiermee heeft hij veel aanzien vergaard onder Hardstyle fans over de hele wereld. Zatox is altijd bezig met innoveren en experimenteren en zijn tracks als “My Live” en “Fuck You Up” komen standaard terug in de sets van vele DJs. Of je nu een diehard Hardstyle fanaat bent of er af en toe naar luistert, Zatox muziek laat iedereen dansen!

MAD DOG

Mad Dog (Filippo Calcagni) is één van de huidige grote artiesten binnen de Hardcore scene. Hij startte zijn carrière op zijn 16e samen met een paar vrienden als de groep “Hardcore Terrorists”, die razend populair was in Rome. In de zomer van 2000 startte Filippo een nieuw project voor het bekende Traxtorm Records label, genaamd Mad Dog. Vanaf dat moment produceerde hij de ene hit na de andere en heeft hij samen gewerkt met vele artiesten wat vaak tot geroemde producties leidde. Het eerste album van Mad Dog verscheen en dankzij dit schijfje werd zijn veelzijdige sound, van Hardcore tot Industrial, overal opgepikt en draait hij steevast op de grootste evenementen verspreid over de hele wereld!

CRYPSIS

De Pools, Nederlandse producer Grzegorz Luzynski kreeg de kans om zijn muzikale talent te bewijzen bij het bekende Minus is More label. Zijn passie en visie op harde muziek werd ontdekt door Luna en dit resulteerde in een indrukwekkende samenwerking genaamd “Choices”. Na dit project tekende Grzegorz bij het platenlabel en nam hij de naam Crypsis aan. Hij liet zien dat hij veel meer was dan zomaar een talent. Hij werd een van de grondleggers van de hedendaagse Raw Hardstyle sound. De optredens op de vele grote evenementen zijn maar een klein deel van de kracht van Crypsis. Naast zijn DJ sets heeft hij namelijk recent een nog nooit eerder vertoonde live act geïntroduceerd. Grzegorz’ tracks worden door vele grote artiesten gedraaid en met zijn steeds verfrissende sound zal hij de Rauwe Hardstyle scene blijven domineren!

Zoals bekend krijgen zij de volledige vrijheid voor het invullen van hun avond. Daarvoor heeft iedere artiest zorgvuldig een lijst support acts samengesteld.

Supporting Acts

Zatox
supported by
Noisecontrollers
Tatanka
Ran-D
Brennan Heart
The R3belz
Isaac
Vamper
Activator
Wild Motherfuckers live
D-Block & S-te-Fan live
MC Villain

Mad Dog
supported by
Tha Playah
Noize Suppressor
Stunned Guys
Nico & Tetta
AniMe
Nosferatu
Tommyknocker
Unexist
Traxstorm Gangstaz Allied live
MC Jeff

Crypsis
supported by
Zany
B-Front
Adaro
The Machine
Luna
Titan
Balistic
Radical Redemption
Minus is More live
MC Tha Watcher

De voorverkoop begint zaterdag 4 augustus om 13.00 uur via thrillogy.tickets.b2s.nl. Ook zijn er dit jaar een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar. Mocht je liever gelijk je busticket erbij boeken, dan kun je een combi ticket boeken via www.eventtravel.nl.