Zaterdag 18 april 2015, van 22:00 tot 04:00, staat er een speciale This is Hardcore editie voor de deur in de Effenaar te Eindhoven! This is Hardcore is gestart met een ‘global take-over’ onder de codenaam “Operation #TiH“. Bijgestaan door onder andere Art of Fighters, Tha Playah en The Sickest Squad, brengt This is Hardcore samen met Bassworx pure hardcore naar de Effenaar in Eindhoven voor een onvergetelijke Album Release Party!

This is Hardcore • Album Release Party, 18.04.15, Effenaar!

Operation #TiH

Operation #TiH is de officiële album release party van het gelijknamige gratis album. Naar aanleiding van het ongekende succes van de eerste twee albums, worden nieuwe inspanningen gecombineerd voor een derde grensverleggende collectie. Exclusieve nieuwe tracks en een combinatie van Mainstream en Uptempo gebundeld in dit album zullen op zaterdag 18 april 2015 voor het eerst aan de liefhebber worden getoond in een unieke locatie; De Effenaar. This is Hardcore slaat hiervoor de handen ineen met Bassworx, grondlegger van de hard dance scene in de Effenaar Eindhoven.

Line-up

De album release van Operation #TiH krijgt support van artiesten die mee hebben gewerkt aan de totstandkoming van dit derde succesvolle album. Art of Fighters, verantwoordelijk voor een waslijst aan knallers waaronder Words of War, Nirvana of Noise en Ressurection, gaat voorop in de strijd en wordt bijgestaan door iemand die eigenlijk niet weg te denken is uit de hardcore scene; Tha Playah. Tha Playah laat met zijn harde mainstream tracks en veelvuldig gebruik van vocals/samples bij de echte gabber al jaren het hart sneller kloppen.

Voor de echte hardcoreheads die flink wat BPM om hun oren willen is er The Sickest Squad. Deze twee Italianen zullen de speakers gaan testen met hun uptempo, frenchcore en terror tracks! Een meer dan gewenste toevoeging aan de line up is Neophyte. Neophyte stond aan de basis van de Nederlandse Hardcore scene en mag met zijn klasse en ervaring zeker niet ontbreken op een officiële This is Hardcore album release party. Deze lijst met levende legendes wordt aangevuld door Alien-T en opkomend talent Synthax. De vocale ondersteuning ligt in handen van MC Diesel.

Locatie en Vervoer

De Effenaar in het centrum van Eindhoven is met haar sublieme geluid de perfecte locatie voor een speciale album release party van This is Hardcore. De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het centraal station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2’ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervooer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘Centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets

Tickets voor This is Hardcore; Album Release Party op zaterdag 18 april 2015 kosten slechts 15 euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.bassworx.nl, de website van de Effenaar en de fysieke locatie zelf.

Online

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom This is Hardcore via het officiële Facebook kanaal, te bereiken via www.facebook.com/bassworxnl en de website www.bassworx.nl.