De derde editie van het outdoorfestival TAG: vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 20 en zaterdag 21 juni. De locatie is wederom de festivalweide bij Manege Sonniushof in Son. Tijdens deze twee dagen wordt een bijzonder smakelijke verzameling elektronische muziek in vier area’s aangeboden.

tag-festival-2014-dj2dj_nl

TAG:Festival Derde Editie

Techno heads, House lovers en Acid freaks uit alle windstreken kunnen hier hun hart weer ophalen bij gevestigde techno organisaties als Zodiak Commune en Dommelvallei. Meer area’s komen dit jaar zeker voorbij, waarvan de namen snel worden aangekondigd. Net als voorgaande jaren is het festival gewoon gratis toegankelijk.

Campingplaatsen

De inschrijving voor campingplekken is reeds gestart. Naast de ‘gewone’ betalingen via iDeal accepteert de organisatie dit jaar ook de veelbesproken Bitcoins als valuta. Een campingticket kost € 10,00. Daarbovenop komt € 2,50 borg, die je terugkrijgt als je na het festival een volle vuilniszak met afval inlevert. Op de camping is ook weer plek ingeruimd voor een ontbijtservice en een kleine campingwinkel, mede mogelijk gemaakt door Festivalgoodies.

Na het geslaagd experiment van vorig jaar wordt er ook dit jaar een plek ingeruimd voor campers. Per camper betaal je € 5,- extra, gelijk aan het parkeertarief. Klik hier voor meer informatie en voor het reserveren van een campingplaats.

Facebook Event

.