Pak de dikste markeerstift die je kan vinden, en tag het weekend van vrijdagavond 6 en zaterdag 7 juli maar direct vrij. De outback van Son en Breugel zal op haar grondvesten schudden als de gecombineerde krachten van Zodiak Commune, Dommelvallei, Superclub en Stichting Roti tag:festival van de grond zullen tillen. En waarom zou je naar TAG: gaan? Leest u even mee: het feest gaat beide avonden tot diep in de nacht door, het is gratis, en er is een camping. Need to say more?

Van Rocking To India naar TAG!

Na drie jaar het Rocking To India festival te hebben georganiseerd, vonden wij dat het tijd was om het roer om te gooien. Met als resultaat TAG! Twee dagen techno, electro, acid, dubstep, minimal, house en alles wat dansbaar is verspreid over vier podia, met camping, gratis, en heerlijk eten en drinken. We hebben een toffe locatie waar je ook nog eens een tentje neer kan ploffen. Vrijdagavond en zaterdag gaan we techno├źn tot diep in de nacht (1 uur ’s nachts, op welke buitenlocatie vind je dat tegenwoordig nog?), en zondag kan je lekker uitslapen. Zodiak Commune, Superclub en Dommelvallei voorzien in beats, jullie voorzien in gezelligheid. Als dat geen feest gaat worden?!

Ook dit jaar is de locatie weer een weide achter Manege “Sonniushof” te Son en Breugel, op een paar kilometer van Eindhoven en Best en uitstekend te bereiken via de A50. TAG: is een outdoor festival, maar zal zorgen voor overkappingen.

Talents

Hoppa, op de vrijdagavond van tag:festival ruimen we een dik tijdslot in waar we graag talents programmeren. Want ook wij zijn nieuwsgierig naar wat er allemaal bruist en leeft onder de onbekende DJ’s. We kunnen hier wel een heel verhaal gaan houden waar je aan moet voldoen, maar wij kijken graag buiten de grenzen. De vraag is dus heel simpel: ben jij een beginnend DJ en wil je graag draaien op tag:festival? Stuur dan een e-mailtje naar perform@tagfestival.nl met daarin het volgende:

  • Je naam en DJ-alias
  • Belangrijk: een voorbeeld van een set. Heb je filmpjes op Youtube of Soundcloud? Kom maar op!
  • In welke stijl je draait. Het festival is techno-georienteerd, dus als je in die hoek draait is dat mooi meegenomen

Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 19 juni!

tagfestival.nl