Nog maar enkele dagen en gaat Summerfestival 2012 weer helemaal los. Net over de grens en voor ons Nederlanders makkelijk te bereiken, zal op 30 juni Summerfestival jullie ontvangen met een keur aan DJ’s en artiesten. Met een prachtige line up zullen vele tienduizenden bezoekers vol de zomer gaan inzetten. Helaas zijn alle VIP tickets (al snel) verkocht en voor de reguliere tickets moet je ook niet lang meer wachten want de kaartverkoop gaat als een trein. Koop je kaartjes online of bij alle Belgische Free Record Shops.

Mix van Stijlen

Zoals ieder jaar een stevige mix van dance, urban, house, dubstep, DnB en traditiegetrouw ook de harder styles. Het hardere werk wordt dit jaar opnieuw gehost door Bass Events, en dat met maar liefst drie stages! In totaal zal Summerfestival acht podia tellen. Nieuwe namen worden in de komende weken aangekondigd.

Update 27 Juni: Er is nu ook een SummerFestival iPhone app beschikbaar, die je gratis kunt downloaden via iTunes. De applicatie vormt een handige digitale gids voor de Summerfestival-bezoeker.