STRAF_WERK lanceert in samenwerking met het Amsterdamse herenlabel FreshCotton een talent-competitie. In deze contest gaan zij samen opzoek naar verborgen DJ talenten. De winnaar mag op 22 augustus de BLUE stage openen op STRAF_WERK Festival en bijt het spits af voor onder andere: Noir, Boris Brejcha en Finnebassen.

Straf_werk_Freshcotton_Dj2DJ

STRAF_WERK wilt dit jaar onbekend talent een kans geven om zichzelf te laten horen. Zoals voorgaande jaren bestaat ook dit jaar het programma van STRAF_WERK Festival uit een mix van vooraanstaande binnen- en buitenlandse acts, opkomend talent en bijzondere live-artiesten. Met nu als extra toevoeging, een onbekend talent op de BLUE stage.

Talentenjacht

STRAF_WERK vraagt de jonge Dj’s een mix van 25 minuten in te sturen. De mixes kunnen vanaf vandaag tot 27 juli worden ingezonden. Vervolgens kan er tot 7 augustus door iedereen worden gestemd. De 5 artiesten met de meeste stemmen mogen voor een jury draaien om te laten horen wat zij kunnen. Uit wie deze jury bestaat wordt later bekendgemaakt. Wel verklapt de organisatie dat dit goede bekenden van STRAF_WERK zijn.

DJ Contest website

Finalist

De winnaar wordt op 13 augustus bekendgemaakt en wint een openingsspot op STRAF_WERK Festival. Het talent mag de BLUE stage openen voor een aantal grote helden uit de house scene. Noir, Boris Brejcha, Finnebassen, Adana Twins, Alex Niggemann en Kevin Duane zullen na de winnaar achter de decks kruipen.

STRAF_WERK T-shirts

STRAF_WERK gaat deze zoektocht aan met FreshCotton. Naast de talent contest hebben zij samen een STRAF_WERK T-shirt laten ontwerpen. Het ontwerp is gemaakt door design artist Steven van Lummel. In beperkte oplage zal dit T-shirt verkrijgbaar zijn in de FreshCotton webshop en op het festival. Iedereen die meestemt maakt kans op één van deze limited edition T-shirts.

Kaartverkoop

De early-bird, regular tickets en group tickets voor het festival zijn volledig uitverkocht. Er zijn nog een aantal right on time tickets beschikbaar via de website: www.strafwerkfestival.nl

Locatie: Sportpark Riekerhaven
Datum: 22-08-2015
Tijd: 12:00 tot 23:00
Kaartverkoop: www.strafwerkfestival.nl