De Nederlandse inporteur heeft bekendgemaakt dat de Stanton CMP.800 Media Speler inmiddels bij de Nederlandse leveranciers verkrijgbaar is. De CMP.800 is een zogenaamde Cross Media Player en beschikt over alle functies en mogelijkheden die een hedendaagse DJ nodig heeft: Multi-Format Playback, MIDI controller, Auto Beat Loop, 3 beat-syncable DSP Effects, Sampler, Hot Cues, Multi functioneel Jogwheel met verlichte ring en een zeer uitgebreid en goed leesbaar display. Een hoogwaardige cross media-speler voor een ongelooflijke prijs.

CMP.800, talloze mogelijkheden binnen handbereik
De CMP.800 heeft eigenlijk alles aan boord wat een hedendaagse DJ nodig heeft. Niet alleen een CD-speler unit, maar ook massa-opslag compatibiliteit met USB. Verder kan hij gebruikt worden om je favoriete DJ-software aan te sturen als MIDI-controller.

Groot verlicht jogwheel als basis van de crossmedia speler
Het grote jogwheel van de Stanton CMP.800 valt op. Dat is voornamelijk te danken aan de verlichte rode ring. Hierdoor is werken in het donker eenvoudig met de spelers. Het strakke zwarte design past perfect bij de meeste DJ-mixers. Zo word je DJ-booth een waar plaatje.

Specificaties:
– tabletop crossmedia speler
– groot jogwheel
– verlichte ring rond jogwheel
– crossmedia, kan overweg met diverse mediaformaten
– CD-speler slot
– USB-slot voor USB-sticks en massa-opslag apparaten
– gebruik als MIDI controller met uw favoriete software
– helder display
– eenvoudig in bediening
– goed overzicht
– afmetingen: 218 x 296 x 103.5 mm (BxDxH)
– gewicht: 2,5 kg
– voedingsbron: AC100-240V, 50/60Hz, 19W

De Stanton CMP.800 DJ Media Speler is verkrijgbaar voor een prijs van rond de 449 euro.