Zaterdag 21 maart 2015, van 22:00 tot 04:00 uur, keert ST8MENT terug in de Effenaar Eindhoven met een speciale ‘Three Years’ editie! Drie jaar geleden begon het ST8MENT avontuur en met inmiddels 10 edities in het geheugen begint ST8MENT het nieuwe jaar sterker dan ooit. Samen met een stevige line up, bestaande uit onder andere Noisecontrollers, Jack of Sound en Deetox, luidt ST8MENT een nieuw tijdperk in en gaat op weg naar de absolute top binnen de hardstyle!

ST8MENT 3 Years

ST8MENT: Three Years

Drie jaar geleden zag ST8MENT in de Effenaar het levenslicht en sindsdien mag ST8MENT zich met 10 knallende edities aan ervaring, als vaste waarde rekenen binnen de hardstyle scene. Met deze speciale Three Years editie gaat ST8MENT bepaald niet voor een doorsnee verjaardagsfeest. ST8MENT pakt zelfs flink uit om te laten zien welke explosieve stappen zij de afgelopen jaren hebben gemaakt. De ontwikkeling van ST8MENT is niemand binnen de hardstyle scene ontgaan en het resultaat hiervan schuiven zij niet onder stoelen of banken. Zaterdag 21 maart 2015 laat ST8MENT wederom zien waar het voor staat en ongekend hard voor gaat!

ST8MENT Line up

ST8MENT heeft voor deze speciale Three Years editie zijn krachten weer weten te bundelen om een melodieuze en meesterlijk harde line up neer te zetten. Noisecontrollers mag voor een tweede maal aantreden achter de draaitafels tijdens ST8MENT en zal zich met zijn krachtige melodieën en basslines ongetwijfeld goed weten te mengen in het muzikale geweld van de avond. Dit muzikale geweld is onder andere afkomstig van niemand minder dan Jack of Sound, die een succesvol jaar achter de rug heeft met de productie van verschillende vette tracks als ‘Starlight’ en ‘Das Weite Land’. Daarnaast zorgt opkomend rawstyle heldin Deetox met haar ongehoord donkere stijl voor een extra rauw randje aan de avond. De line up wordt compleet gemaakt door het energieke duo Energyzed en The Z. De vocale ondersteuning ligt zoals altijd, in handen van de eigen MC Dash.

ST8MENT Tickets

Tickets voor ST8MENT presents Three Years op zaterdag 21 maart 2015 kosten slechts 15 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

ST8MENT Online

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 21 maart 2015, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

http://www.facebook.com/st8mentnl  

http://www.twitter.com/st8ment_nl

http://www.st8ment.nl