Bomvolle, uitpuilende, mega-volgeprogrammeerde dagen vol muziek, plezier, entertainment, heerlijk eten, luxe toiletten en natuurlijk de fijnste mensen van de hele wereld. Dan hebben we het alleen nog maar over het campingprogramma. Wat een festival! Wat een jaar! Wat een leven!

En een feest gaat het worden! Dit jaar is er al vanaf donderdagavond een hoop te doen, vrijdag gaat het dak eraf in de tent met Knaltival en de rest van het weekend, boh, het is écht te veel om op te noemen. Aanschouw de almachtige planning voor de plezierigste dagen op een camping die je óóit hebt gehad! En voor de échte die-hards is er de 72-uurs tent waar we je heel snel meer over gaan vertellen!

Solar_Weekend_Timetable_2015

Nog geen kaartje?

De kaartverkoop gaat dit jaar heel erg hard lieve mensen. Wacht niet tot het laatste moment als je nog een campingkaartje wil bemachtigen, schiet je vrienden wat geld voor en haast je naar die online ticketbalie. Want dit is echt iets dat je niet wil missen! Drie volle dagen vol púúr geluk, inténse euforie en een hemels gevoel van binnen. Mocht je dat missen, zorg dan dat je genoeg tissues in huis hebt om je verdriet te stelpen en tune in bij BNN op zondagavond. Daar kun je dan nog een keer rustig bekijken wat je gemist hebt. Geen tv? Luister dan naar 3FM. De radiozender gaat live uitzenden vanaf het mooiste hoekje van Nederland. Of haal gewoon dat kaartje! Rennen!