Eén van de meest opvallende zaken op controller gebied van het afgelopen jaar was toch we dat veel fabrikanten de Serato software omarmt hebben. Was het voordien nog steeds Traktor Pro wat de klok sloeg, tegenwoordig zijn er bijna net zoveel Serato DJ compatible DJ controllers en gear verkrijgbaar. Ook Bax-shop heeft dit ingezien en gaat daarom een speciale Serato DJ demonstratie geven. Daar beginnen ze meteen het eerste weekend van 2014 al mee. Op zaterdag 4 januari is DJ Lucky Charmes te gast en hij zal alles vertellen over de Serato DJ software!

serato-dj_lucky-charmes_4januari-dj2dj_nl

Serato DJ Software Demo

In deze inspirerende demo zal Lucky alle tips en tricks van deze software laten zien en horen. Hij zal onder andere laten zien dat Serato de enige software is waarbij goed scratchen in combinatie met een DJ controller mogelijk is. Uiteraard zal Lucky Charmes aan het einde van de demo nog een flitsende set draaien, om al het gedemonstreerde in de praktijk te laten horen.

De demo begint zaterdag 4 januari om 13.00 uur en zal tot ongeveer 15.00 uur duren. Je kunt je voor deze gratis demonstratie inschrijven via onderstaand formulier. Onder alle deelnemers wordt deze dag een aantal prijzen verloot; twee keer de Serato Video plug-in en twee keer de Serato DJ Upgrade Box! Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Bax-shop.nl

.