Inmiddels hebben al meer dan 2 miljoen mensen in 30 landen het World’s leading dance event ‘Sensation’ kunnen ervaren en wordt op 4 juli haar 15 jarig bestaan gevierd op haar geboorteplek, de Amsterdam ArenA, met een groots opgezette show The Legacy. De fans kunnen ook dit jaar weer genieten van een compilatie vol met exclusieve tracks en om dit 15 jarig jubileum extra glans te geven is de MegaMix terug van weggeweest op dit album.

BYMCD088_Sensation The Legacy 600 x 600

Compilatie

De eerste mix van deze compilatie ‘The Sound of Sensation’ bevat veel exclusieve tracks en remixen. Zo hebben o.a. Nicky Romero, Fedde le Grand, Laidback Luke, Marco V en HouseQuake speciale ‘Sensation’ versies aangeleverd. Verder zijn er tracks terug te vinden van Oliver Heldens, Bakermat, Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Funkerman, RoulNDoors en veel meer.

De tweede mix is de oude vertrouwde MegaMix welke speciaal voor het 15 jarig jubileum terug is van weggeweest op de Sensation compilatie.

De MegaMix bevat 40 tracks die de afgelopen 15 jaar voorbij zijn gekomen tijdens Sensation. Hits van o.a. Tiësto, Martin Garrix, Faithless, Rank 1, Swedish House Mafia, Darude, Avicii, Sidney Samson, Zombie Nation en Armin van Buuren.

Verkrijgbaar

De compilatie ‘Sensation 2015: The Legacy’ vertegenwoordigt de wereldwijde sound van dit moment en neemt je mee terug in de tijd via de Megamix. De compilatie is zowel als 2CD en digitaal verkrijgbaar via Be Yourself Music op iTunes.