De Sennheiser MOMENTUM 2.0 heeft de EISA Award (European, Imaging and Sounds Association) voor  “European Headphones 2015-2016” gewonnen. De MOMENTUM 2.0 is door de internationale jury gekozen voor zijn unieke combinatie van prestatie, ontwerp en materiaalgebruik. De EISA Award zal worden overhandigd tijdens de IFA in Berlijn.

Moment_Over_Ear-Wired_Black-046

Volgens de jury van EISA bouwt Sennheiser met de MOMENTUM 2.0 over-ear hoofdtelefoon verder op het succes van het eerste MOMENTUM model. De grotere oorschelpen en een opvouwbare hoofdband, maken het gebruik van deze hoofdtelefoon ideaal voor onderweg. Daarnaast bevat de MOMENTUM 2.0 hoofdtelefoon een hoge kwaliteit in-line microfoon en afneembare kabels voor een perfecte combinatie met elke smartphone.

Tijdloos design komt samen met superieure audio

De speciale transducers van de MOMENTUM 2.0 zorgen voor een gedetailleerd, puur geluid met een lichte nadruk op de bas. De oorkussens zijn gemaakt van leer en onderdrukken extern geluid passief. Volledige ondersteuning voor iOS en Android in combinatie met het inklapbare design en lichte gewicht (190 gram), maakt de MOMENTUM 2.0 ideaal voor gebruik onderweg. Charles Cha, productmanager bij Sennheiser: “Onze ingenieurs zijn altijd op zoek naar de volgende verbetering van onze producten. Dat heeft geleid tot de tweede generatie MOMENTUM.”

Over de EISA Awards

EISA  is een samenwerking tussen verschillende multimedia tijdschriften, waaronder FWD Magazine in de Benelux. De EISA Awards richten zich op toonaangevende producten in audio, beeldvorming en bewegelijkheid, die naar voren komen in Europese leidende technologische publicaties.