Sennheiser introduceert de nieuwe generatie over-ear hoofdtelefoons in haar HD 400-serie: HD 451, HD 461 en HD 471. Deze nieuwe modellen beschikken alle over verfijnde audiokwaliteit en een robuust en lichtgewicht gesloten ontwerp. De modellen isoleren de luisteraar van omgevingsgeluid en bieden zo de vrijheid om overal van muziek te kunnen genieten. Sennheiser toont de nieuwe HD 400 modellen deze week tijdens de elektronicabeurs  IFA in Berlijn, samen met de onlangs aangekondigde high-end hoofdtelefoon voor mobiele apparaten HD 630VB en de nieuwe MOMENTUM in-ear Black Chrome.

Sennehiser_HD400_Hoofdtelefoon

De nieuwe HD 400-modellen zijn gemaakt voor gebruik onderweg en leveren door Sennheisers neodymium magneten een excellent stereogeluid. Daarnaast zorgt het gesloten, over-ear ontwerp voor een uitstekende demping van het omgevingsgeluid waardoor er geen geluid lekt. De HD 451 en HD 461 beschikken over een krachtige bas, waar de HD 471 een meer gebalanceerd geluid biedt. De HD 461 en 471 worden geleverd met een afneembare kabel met in-line microfoon en bediening voor optimaal gebruik met een iOS of Android smartphone.

HD 630VB: High-end hoofdtelefoon voor onderweg

Tijdens de IFA 2015 krijgen bezoekers tevens de mogelijkheid om naar de onlangs geïntroduceerde HD 630VB te luisteren. De HD 630VB is de eerste gesloten hoofdtelefoon in Sennheisers portfolio waarmee high-end audio toegankelijk wordt gemaakt voor mobiele apparaten. Het gesloten ontwerp combineert een zeer ruimtelijk geluidsbeeld met een uitstekende demping van het omgevingsgeluid. Bovendien kan via een draaischijf op de oorschelp het basniveau worden aangepast op basis van de omgeving, het type muziek en de voorkeuren van de luisteraar.

HD_630VB_Side_RGB_red

MOMENTUM in-ear Black Chrome

Ook presenteert Sennheiser op de IFA de nieuwste toevoeging aan de MOMENTUM-familie: een nieuwe, zwartchrome variant van de MOMENTUM in-ear hoofdtelefoon. Het model bevat Sennheisers vooruitstrevende transducertechnologie die het MOMENTUM-geluidsprofiel in een compact formaat mogelijk maakt.

MOMENTUM_InEar_black_chrome_set_RGB_red