Op zaterdag 16 juli 2011 organiseert Stichting Hollands Talent het Dedemsvaart DAnce Event “D-DAE”. Met dit gratis openluchtfestival wil de stichting voornamelijk de jongeren en jongvolwassenen bereiken die verder weinig binding hebben met de georganiseerde activiteiten in Dedemsvaart en omgeving.

Het motto van Stichting Hollands Talent luidt: “Talent verdient een podium” en is daarvoor op zoek naar lokale dj-talenten die op het podium willen schitteren tijdens het Dedemsvaart DAnce Event op 16 juli a.s. Voorafgaand aan het festival worden 4 dj contesten georganiseerd waarbij iedereen de kans krijgt zijn/haar kunsten te vertonen.

De muziekstijlen tijdens de contesten zijn Urban, House en Eclectic. Uit de inzendingen (zie onze site) selecteert de deskundige jury 24 deelnemers die mogen meedoen aan de voorronden. Dan krijgen ze de kans de jury en het publiek te overtuigen! Vooraf opgenomen mixen, duo’s en het gebruik van een PC zijn niet toegestaan. DJ’s kunnen zich opgeven door het inschrijfformulier in te vullen. Deelnemers moeten binnen een straal van 35 kilometers vanaf Dedemsvaart wonen en inschrijvingen moeten vóór zondag 1 mei 2011 in bezit zijn van de organisatie. De dj-contesten worden op de vrijdagen 3, 10, 17 en 24 juni gehouden in partycentrum Vitus in Dedemsvaart. Deelname aan de dj-contest en toegang tijdens de contestavonden zijn gratis.

De 4 beste dj’s winnen een plek in de line-up van het festival en draaien in het voorprogramma van de bekende dj’s Vato Gonzalez & MC Tjen, Dyna, Manie en Dirty Ztylerz. Voor deze 4 dj’s kán dit een springplank zijn naar regionale podia.