SalsaLounge gaat zondag 30 september verhuizen naar de Westerunie te Amsterdam! Avenue heten jullie van harte welkom op de zondagavond vanaf 20.00 uur op hun housewarming. De nieuwe locatie presenteert drie zalen waar jij je kunt vertoeven.

WesterUnie

In de Westerliefde, de LatinHouse zaal wordt er met liefde geselecteerde house tunes ten gehore gebracht. Dj – / producer D-Rashid en tevens een van de creatieve breinen achter het Latin georiënteerde club concept SalsaLounge, is resident van deze vrouwvriendelijke stage. SalsaLounge staat voor meer dan enkel Latin. Bij het LatinEclectic platform in de Westerunie kun je een heerlijke mengelmoes van Hip-Hop, (Neo) Soul, Bass en Moombahton verwachten. Uiteraard met een Latin twist. Artiesten Rob Manga & SP rocken deze sound al jaren tijdens SalsaLounge. Zij worden op zondag 30 september bijgestaan door jong, zeer creatief talent: de uit Amsterdam afkomstige FS Green. Latin is het hart van het evenement. Op het Westergasterras kun je terecht voor een dansworkshop en meegallen op de authentieke, maar ook, de nieuwste Latin tracks. Een cocktail van Salsa, Bachata, Dancehall en Merengue. Dit podium wordt o.a. gehost door dj LatinMaster.

Wist je dat…?

SalsaLounge al 12 jaar bestaat en een van de langslopende succesvolle clubavonden is van Amsterdam? Founder van het zomerse evenementenconcept, Mo Sahib werd tijdens zijn roadtrip door Latijns Amerika geïnspireerd door de sfeer in de broeierige barrio’s en wilde dit graag naar Nederland brengen. Wat begon met het geven van Salsaworkshops in zijn eigen café genaamd Madeliefje in de Reguliersdwarsstraat is vandaag de dag uitgegroeid tot een maandelijks terugkerend evenement. Inmiddels is SalsaLounge niet weg te slaan binnen het Amsterdamse clubcircuit.

Door het aanbieden van de drie verschillende muziekstijlen wordt er een breed publiek samengebracht. Hierdoor ontstaat de unieke SalsaLounge sfeer, waarbij muziek, een ongedwongen vibe en het samenbrengen van mensen uit verschillende invalshoeken zoals: diverse culturen, achtergronden, seksen en leeftijden centraal staan. Je kunt bij SalsaLounge terecht voor authentieke Salsa, maar wij zijn zeker niet schuw, om een heerlijke pompende house beat en rauwe Hip-hop bassline op het publiek af te vuren,

Zondag 30 september ben je van harte welkom bij de allereerste editie in de Westerunie! Nieuw bezoek adres: Westerunie Klönneplein 4-6, Amsterdam.

Line Up

Latin House
D-Rashid
Motafied Beatz & MC Me
Roul & Doors
Glenn Helder
Dirty B

Latin Eclectic
FS Green
SP
Rob Manga
Melodee

Latin Mix
LatinMaster
Mimo
Swing Latino

Salsa Lounge Tickets